Seriál Slunečná se těší velké přízni svých fanoušků. Příběh milionáře Janka, který se zakouká do prosté, pracovité Týny ze statku, co chtěl původně koupit, vydává se za chudáka, jeho pečlivě rozmyšlený plán vyjde na světlo a lásky je konec, aby si tihle dva mladí zamilovaní blázni v podání Evy Burešové (27) a Marka Lambory (25) přece jenom uvědomili, že bez sebe nedokážou žít, a bude happy end. Tedy, možná, za oněch slibovaných 80 dílů. Jenže do té doby je čeká ještě spousta peripetií, rozchodů a usmiřování, jak už to u „nekonečných“ seriálů bývá.

Pokoronové natáčení slibuje několik zajímavých, nových hrdinů, kteří mají jaksepatří zamíchat dějem: například Karolína, kterou si zahraje Denisa Nesvačilová (29), půvabná mladá žena, která s Jankem sdílí lásku k cyklistice, či Lukáš s tváří Vladimíra Polívky (31), nejlepší Jankův kamarád, který se přitom dosud v ději nikterak neobjevil a ani se o něm nikdy nemluvila. Ani Lukáš však neodolá šarmu Týny Popelkové a bude oheň na střeše… Avizované nové zápletky se ovšem nepozdávají pravidelným divákům.

VIDEO: Vladimír Polívka promluvil o přepadení: Mohlo to dopadnout hůř...

Video
Video se připravuje ...

Vladimír Polívka promluvil o přepadení: Mohlo to dopadnout hůř... David Turek, Jan Jedlička

„Proč zase další postavy? Jen to víc zamícháte a vznikne z toho něco jako Ordinace…“ stěžují si na oficiálním instagramovém účtu Slunečné. „Z celkem hezky začatého seriálu, který byl lidský a milý, se stává telenovela plná zákeřností, podrazů a intrik, doufala, jsem, že k tomu nedojde a nerozjede se další Ordinace, kde se už ani o původní Ordinaci nejedná a postavy se tam napadají, unášejí, vyhrožují… Škoda. Někdy méně dílů je více, než tisícovka se zamotaným dějem. Proč celkem dobře postavený příběh natahovat věčnými rozchody a schody?“

Přirovnání k Ordinaci není tak docela od věci – právě tomuto seriálu z TV Nova Slunečná na Primě „přetáhla“ diváky, a souboj ve sledovanosti vedla od prvního dílu. Zatímco Ordinace stále klesala a nakonec dostala (dočasnou) stopku, Slunečná bodovala - právě proto, že byla docela jiná. Místo dramat a uslzených tvář nabídla humor a romantiku. „Ze začátku nebyla nouze o vtipné pasáže a hlášky… což mi teď dost chybí,“ stýskají si pravidelní diváci, jimž se ani za mák nelíbí, jaké zvraty jejich oblíbence ještě čekají.

VIDEO: Prima rozjela Slunečné léto! Nová pecka herců ze Slunečné!

Video
Video se připravuje ...

Prima rozjela Slunečné léto! Nová pecka herců ze Slunečné! FTV Prima

Podobně rozpačité názory panují i ohledně Sestřiček. Změna lékařského seriálu Modrý kód na vztahové drama fanoušky mate. „Proč měnit NĚCO, co funguje? Jestli se to přiblíží k Ordinaci, omluvám se, ale jeden divák jde mínus. Měla jsem Modrý kód ráda takový,“ zaznívají první nespokojené hlasy.

Všichni se ale shodují na jednom: už teď se nemohou dočkat návratu doktora Hofbauera alias Marka Němce (39), jenž byl životním partnerem vrchní sestry Mery, tedy Sabiny Laurinové (48). Alespoň do doby, než odcestoval do ciziny, a ona našla novou lásku v lékaři bez hranic Tomáškovi s čokoládově něžným pohledem Saši Rašilova (48).

Fotogalerie
153 fotografií