Dál už skrývat vzdouvající se bříško Veroniky Arichtevy, která je momentálně v sedmém měsíci těhotenství, produkce seriálu nemohla. S manželem, režisérem Biserem Arichtevem (43), čeká kluka, a i když vše bylo rozplánované, že by v natáčení mohla klidně pokračovat, vše zhatila pandemie koronaviru.

Herečka pocítila obavy a dohodla se, že dál v práci pokračovat nebude. A tak se musela hledat náhradnice, protože vyhodit z děje postavu dýdžejky Denisy autoři nechtěli.

VIDEO: Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

„Já jsem byla rozhodně překvapená. Když vám v jeden podvečer v době korony přijde takový telefon a ráno je to celé domluvené a hotové... Byla to rychlovka,“ přiznává v rozhovoru pro páteční Blesk tv MAGAZÍN její náhradnice Josefíková.

A jak výměna milenky proběhne? Jakoby nic! Jednoho večera s Marošem Kramárem (61) popíjí a flirtuje Veronika a ráno už se v posteli po jeho boku probudí Eva. „Zalehne taková oplácaná Denisa a vyleze totálně hubená a nádherná Denisa. Bude to hezký a přijde mi to zábavný,“ přibližuje výměnu Arichteva. Jako Denisa se Josefíková objeví už v 39. díle, který se vysílá 3. září.

Dvojrozhovor Arichtevy a Josefíkové čtěte už v pátek v Blesk tv MAGAZÍNU!

  • A dále: Seriál Modrý kód končí, nahradí ho Sestřičky Modrý kód!
  • Richard Tesařík komentuje fotky ze svého rodinného alba!

Blesk TV Magazín
Autor: Foto: Jan Tůma, archiv

VIDEO: Prima rozjela Slunečné léto! Nová pecka herců ze Slunečné!

Video
Video se připravuje ...

Prima rozjela Slunečné léto! Nová pecka herců ze Slunečné! FTV Prima

Fotogalerie
121 fotografií