Narozeniny oslavila Eva Burešová o den dříve – alespoň co se týče Slunečné. Během natáčení populárního seriálu, v němž ztvárňuje ráznou vesnickou dívku Týnu Popelkovou, co si jen tak s něčím a hlavně s někým nezadá, se jí rozhodli herečtí kolegové překvapit. Mladé herečce, která aktuálně září během Letních Shakespearovských slavností v Zimní pohádce v roli Perdity, nečekaně donesli nádherný dortík, pugéty květin a zaplavili ji gratulacemi.

Dort měl motiv pohádkového příběhu Malý princ, a ředitelka obsahu televize Prima Lenka Hornová (54) ho nevybrala jenom tak náhodně. „Je to moje nejoblíbenější knížka už od dětství, a každý rok v ní najdu něco nového, protože ji čtu, když mi je smutno – a moji kolegové vědí, že Malý princ je mi moc blízký. Dostávám tak různé přívěšky, hrníčky... A tentokrát to byl dort, který byl fakt nádherný,“ zářila pro Prima MAX šťastná oslavenkyně.

VIDEO: Prima rozjela Slunečné léto! Nová pecka herců ze Slunečné!

Video
Video se připravuje ...

Prima rozjela Slunečné léto! Nová pecka herců ze Slunečné! FTV Prima

Popřála jí například herečka a moderátorka Eva Decastelo (41), jejíž manžel René (46) patří mezi scenáristy seriálu, i se svými dětmi, Zuzankou (9) a Michaelem (10), Bára Jánová (30), co hraje její zlou sestru Sylvu, Jan Plouhar (38), tedy Týnin expřítel Štěpán, a mezi gratulanty samozřejmě nechyběla ani Týnina současná láska, tedy Marek Lambora.

Mladík, jenž je v poslední době - k veliké nelibosti všech fanoušků Slunečné - spojován s modelkou Andreou Bezděkovou (26), se k Burešové naklonil a dlouhou dobu jí něco špital do ouška. Co ovšem Evě, která vypadala v zelených šatech jako rozkvetlá louka, ve skutečnosti říkal, si prozatím nechali pro sebe…

Není to mimochodem poprvé, co se na natáčecím place Slunečné slavilo: V podobném duchu si užila životní jubileum také herečka Eva Holubová (61), co si ve veleúspěšném seriálu střihla sekretářku Hanku Schwarzmüllerovou, asistentku jak Janka Linharta, tak i jeho tatínka Johna v podání Maroše Kramára (61). Ta ovšem své narozeniny prožila ve studiu, zatímco Burešová v nádherných exteriérech statku, jehož název odkazuje na fakt, že nad oblastí dochází k meteorologické anomálii, kdy statisticky méně prší a více svítí slunce.

VIDEO: Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů... Markéta Reinischová

Fotogalerie
92 fotografií