„Krvácí mi srdce. Maminka, krásná žena a neuvěřitelně talentovaná... Nemám slov. Je mi to tak líto,“ napsala na svůj instagram hvězda seriálu Slunečná Eva Burešová a připojila fotku herečky Nayi Riverové. Ta byla od minulého týdne pohřešovaná poté, co se společně se svým malým synem vydala na výlet lodí na kalifornské jezero Piru. Chlapeček byl na palubě propůjčené jachty v dobrém zdravotním stavu, ale jeho maminka zmizela. V pondělí večer bohužel zdejší šerifové ohlásili, že nalezli její tělo.

Představitelka Týny, které v populárním primáckém seriálu nadbíhá milionář Janek v podání Marka Lambory (25), ovšem netušila, co tímto vyznáním rozpoutá. Jak už to na internetu bývá, málokdo je pozorný při pročítání příspěvků, které celebrity dávají na své profily, a tak se strhla mela. Ani obligátní hashtag odkazující na jméno známé herečky, co zazářila jako roztleskávačka Santana v muzikálovém Glee, nestačil. Většina Eviných followerů došla k závěru, že zesnulou je Evina maminka!

VIDEO: Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů... Markéta Reinischová

„Držte se, Evi! Upřímnou soustrast, to zvládnete! Měla jste krásnou matku a krásu jste zdědila po ní!“ psaly jí desítky oddaných příznivců. Na jednu stranu bylo sice až téměř dojemné, jak s ní všichni soucítí a přejí jí, aby se ze ztráty jednoho z rodičů co nejdříve oklepala, na druhou to muselo být mladé umělkyni velmi nepříjemné.

S rodiči má ostatně velice hezký a blízký vztah, dokonce jí poskytli azyl u sebe doma, v malém městečku jménem Hlučín, kde pobývala i se synem Nathanielem (3) v době koronavirové pandemie. Maminka jí rovněž hlídala syna v době, kdy účinkovala v zábavné show Tvoje tvář má známý hlas.

Přestože se mezi jejími fanoušky našli tací, co Riveraovou znali, a tudíž se to ostatním snažili vysvětlit, kondolence neustávaly. „Je to napsaný, jako by to byla matka Burešové, tak se tu nedivte a nenadávejte lidem, že to tak pochopili... Ne každej tu herečku zná, já ji třeba absolutně neznám,“ obhajovali se. Burešová proto raději možnost přidávat komentáře vypnula a všechny projevy soustrasti jako mávnutím kouzelného proutku zmizely. Nedorozumění však už bylo na světě...

VIDEO: Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Fotogalerie
89 fotografií