Herec Maroš Kramár dlouhá léta patřil k lidem, co mají problémy se zrakem – stejně jako jeho milovaný otec Ján, známý slovenský herec, jenž před lety zazářil například v pohádce Sůl nad zlato či ve válečném dramatu Štyridsaťštyri. Někdejší televizní hvězda se ovšem s postupem času stáhla z veřejného života – nejenom pro svůj úctyhodný věk, jehož je skutečně velice krásné se dožít, ale i pro četné zdravotní problémy. Koneckonců, po devadesátce se není snad čemu divit.

Jak se ovšem zdá, oba zatoužili po tom, aby se na svět kolem sebe už nemuseli dívat přes brýle, a společně vyhledali pomoc zkušeného odborníka. Maroš pak na sociální síť nahrál společné selfíčko i s lékařem jen krátce poté, co oba absolvovali laserovou operaci očí.

Úsměv na tváři při tom nechybí ani jednomu Kramárovi... přestože není pochyb, že zákrok jako takový nebyl zrovna příjemným zážitkem. Výsledek však předčil očekávání! „Díky panu doktorovi tatínek i já vidíme svět mnohem hezčí a ostřejší,“ liboval si spokojený herec na instagramu.

VIDEO: Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit!

Video
Video se připravuje ...

Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit! redakce Blesk

Brýle tak mohou oba odložit na noční stolek a nevracet se k nim – alespoň po nějaký čas. Říká se totiž, že se zrak i po operaci postupem času přece jenom horší… Herec, co ve veleúspěšném českém seriálu Slunečná ztvárňuje postavu milionáře Johna Linharta, to ale prozatím nemusí řešit, jelikož je to hudba hodně vzdálené budoucnosti.

Bez okulárů se mu však postava playboye, kterému neodolá žádná žena a jehož při zemi drží maximálně tak všudypřítomná asistentka v podání Evy Holubové (61), bude hrát daleko lépe…

VIDEO: Prima rozjela Slunečné léto! Nová pecka herců ze Slunečné!

Video
Video se připravuje ...

Prima rozjela Slunečné léto! Nová pecka herců ze Slunečné! FTV Prima

Fotogalerie
81 fotografií