„Foto 18 minut před tím, než Rozárka vstoupila do světa! Foceno před jednou z posledních asi osmi vln z celého závěru porodu, která mě poslala na všechny čtyři. Síla! Respekt! Láska!“ napsala herečka Kristýna Leichtová k selfie v zrcadle, na kterém se fotí nahá v koupelně jen chviličku před narozením druhé dcery. Proč to udělala?

VIDEO: Kristýna Leichtová: Co dělá v depresích?

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie! David Turek, Aleš Brunclík

Lenka Zahradnická mě pod tlakem nominovala a já sem tu fotku chtěla dat okamžitě, ale nějak se to nestíhalo,“ dodala Leichtová, že ji k onomu kroku zveřejnit další velmi intimní fotku vyzvala herečka a také nově dvojnásobná maminka dvou dcer Lenka Zahradnická (35).

„Hodně velký respekt,“ zhodnotil jeden z fanoušků fotku porodními bolestmi vyčerpané herečky, která měla ještě tu sílu zvěčnit onen vzácný moment těsně před. „Krásná fotka a obdiv, že jste měla sílu se ještě vyfotit. Já ten závěr byla ráda, že jsem ráda,“ přiznala další. „Ty jo, já to stihla ještě v předsálí a za 15 minut byla taky venku,“ šokovala jiná maminka, která však na rozdíl od herečky nezvolila v očích mnoha lékařů a odborníků rizikový domácí porod.

VIDEO: Hryc promluvil o testech. Jak na tom herec je? A covid vzal Basikové lásku

Video
Video se připravuje ...

Hryc promluvil o testech. Jak na tom herec je? A covid vzal Basikové lásku Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
61 fotografií