O dni, kdy rodila, nechtěla Kristýna veřejně mluvit, ale dokureality série Malé lásky, kde mohou diváci zblízka pohlédnout na intimní okamžiky nastávajících maminek, jí k tomu přiměla. 

Celou mě to rozněžnilo, a tak jsem se rozhodla o porodu napsat. Byla jsem na porodním pokoji tři hodiny sama. Plodová voda mi nepraskla. Ve čtyři hodiny mi ji praskla až porodní asistentka a já zavolala Lukymu, aby přijel, že za chvíli budeme rodit. Zrovna, když vešel do místnosti, belhala jsem se do sprchy. Stoupla jsem si, Luky mě podpíral a najednou mi všechny voda vytekla na jeho nový bílý tenisky,“ popisuje začátek Kristýna Schicková. Kontrakce pak zesílily, a tak manžel Lukáš Třešňák zavolal asistentku, že už jeho žena rodí. 

VIDEO: Kristýna Schicková s manželem na rande! 

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Schicková s manželem na rande! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Bylo půl šesté a já začala tlačit. Vůbec jsme neuměla dýchat a nešlo mi to. Bolest byla strašná a při každé kontrakci jsem zvracela. Možná proto jsem odcházela z porodnice hubená, protože z mého těla taky všechno odešlo. Tlačení trvalo půl hodiny a Elloušek přišel v 5:55 na svět,“ pokračuje modelka a sestra fotbalisty Patrika Schicka (24). A tím její martyrium neskončilo.

Nikdo mi neřekl, že rodit placentu bolí úplně stejně, jako když rodím dítě. Nakonec se mi placenta stejně neodloučila a musela jsem na sál, aby ji vyndali operativně. Probudila jsme se v prázdné místnosti a umírala žízní,“ vzpomíná na poslední fázi porodu Schicková. Po dvou hodinách ale už svého syna svírala v náručí a kojila. A za všechno trápení to jistě stálo!

VIDEO: Krásná sestra fotbalisty Patrika Schicka: Tohle jsou moje typy, jak být 3 měsíce po porodu ve formě!

Video
Video se připravuje ...

Krásná sestra fotbalisty Patrika Schicka: Tohle jsou moje typy, jak být 3 měsíce po porodu ve formě! Markéta Reinischová

Fotogalerie
36 fotografií