„Milí příznivci, v průběhu měsíce srpna byl zablokován oficiální instagramový účet Karel Gott. Dle zaslané zprávy z Instagramu se někdo musel vydávat za rodinného příslušníka, jenž tento profil nahlásil správě Instagramu s tím, že Karel Gott zemřel a chce, aby byl účet zablokován!“ informovala Ivana Gottová na Facebooku, a dodala, že se ani ona coby správce profilu už k účtu nedostane. Ten tak „zůstává navždy zmrazen“. Z toho důvodu založila „karelgottagency“, kde podle Gottovy dcery Charlotte Elly (14) najdete „všechny novinky k odkazu mého tatínka“.

Přestože nový účet zatím ještě nedosahuje dvou set tisíc followerů jako ten zablokovaný, v současné době jich čítá už více než 25 tisíc. I proto, že ho okamžitě začaly hojně propagovat všechny celebrity – například zpěvačka Lucie Bílá (54), herečky Kateřina Kaira Hrachovcová (45) a Michaela Kuklová (52), zpěvák Jan Kopečný (31), hvězda CNN Prima News Libor Bouček (39) či modelka Diana Kobzanová (38). Gottovými kolegy z hudební – a nejen hudební – branže zkrátka tato nepříjemná novinka otřásla stejně mocně jako jeho fanoušky.

VIDEO: První záběry z filmu KAREL: Neobvykle intimní pohled na Gotta

Video
Video se připravuje ...

První záběry z filmu KAREL: Neobvykle intimní pohled na Gotta Bontonfilm

A mnozí dokonce dali svou nespokojenost veřejně najevo. „Přátelé, někdo ‚ukradl‘ instaúčet Káji Gotta. Zajímalo by mě, koho tohle baví... Zablokovat profil zesnulé legendě může jen dobytek,“ běsnila ve svých instastories zpěvačka Monika Absolonová (43), kterou s Gottem pojilo velké přátelství – každoročně mu dokonce na Vánoce pekla svou pověstnou vánočku.

„Lidi mají divné zájmy…“ okomentoval lakonicky nahlášení Gottova profilu zpěvák Richard Krajčo (43), jenž pro Karla napsal poslední hit Srdce nehasnou, společně se svou manželkou, známou režisérkou Karin Babinskou (46).

„Mám radost, jak rychle se na nový oficiální profil hlásí Karlovi fanoušci. A nejvíc by mě potěšilo, kdyby jich bylo ještě víc, než na profilu, který nechal nějaký chudák zablokovat,“ přála by si zpěvačka Jitka Zelenková (70), která společně s Gottem nazpívala například duet Běž za svou láskou.

VIDEO: Milan Drobný (75) má doma „živý oltář“ s Karlem Gottem! Jaký je jeho vztah s vdovou Ivanou?

Video
Video se připravuje ...

Milan Drobný má doma „živý oltář“ s Karlem Gottem! Jaký je jeho vztah s vdovou Ivanou? Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
91 fotografií