„Rádi bychom poděkovali rodině Karla Gotta za důvěru, se kterou se na nás obrátila pro vypravení Mistrova pohřbu,“ stojí na webu pohřební služby. A nechybí ani fotografie pořízené z živého vysílání České televize. „Bylo nám ctí, že jsme mohli svým úsilím přispět k důstojnému poslednímu rozloučení, které oslovilo celý národ...,“ stojí v další části prohlášení.

Samotná pohřební služba na dotaz deníku Aha!, zda je domluvená na formě této propagace s rodinou Karla Gotta, do uzávěrky tohoto vydání nereagovala. „Je to síla, že to vůbec zveřejní! To přece každý v televizi viděl, která to firma dělá. To se tím ještě musí na webu chlubit? S úctou a pokorou ke Karlovi si to neměli dovolit,“ napsala v komentáři na internetu paní Věra. „Je to ke Kájovi neuctivé!“ komentovala to další z fanynek.

Pohřební služba na svém webu píše, že také vypravovala poslední rozloučení se zpěvačkou Evou Pilarovou (†80). „Tímto děkujeme manželovi Evy Pilarové, panu J. Kolomazníkovi za důvěru, kterou v naši firmu vložil,“ stojí na internetu.

VIDEO: První záběry z filmu KAREL: Neobvykle intimní pohled na Gotta

Video
Video se připravuje ...

První záběry z filmu KAREL: Neobvykle intimní pohled na Gotta Bontonfilm

Fotogalerie
102 fotografií