Nejstarší dcera Karla Gotta se do vlasti z Finska po letech vrátila v prosinci 2019 a čtyři měsíce žila v domě zpěvačky Šárky Rezkové (51) v Chouzavé. Pak si Dominika v březnu našla vlastní bydlení přímo v metropoli, aby nemusela tolik dojíždět.

Jenže ani tam se jí zřejmě nelíbí. Na současné adrese žije teprve pět měsíců, ale už shání něco jiného. Důvodem prý je fakt, že je příliš pod drobnohledem veřejnosti. S tím prý dříve problém neměla, ale všechno se už změnilo.

VIDEO: Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou David Turek, Lukáš Červený

„Ale teď už je toho na mě moc! Nemám klid v práci, kam se na mě chodí lidé dívat jako do zoo, a nemám klid ani tam, kde bydlím, protože jsem tam pořád pod dohledem,“ postěžovala si pro deník Aha! Gottová, která už pročítá inzeráty na volné garsonky a byty v Praze a okolí.

 „Zatím jsem ve fázi hledání,“ doplnila, a ačkoliv si prý současného bydlení váží, není v něm šťastná. Co jí přinese budoucnost, se teprve ukáže. „Uvidíme, jak se situace vyvrbí na podzim! Ale jedno vím jistě, z Česka odcházet nechci,“ dodala na rozloučenou Gottová. Ta zatím stále pracuje jako prodavačka v lahůdkách v pražském obchodním centru.

VIDEO: Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den

Video
Video se připravuje ...

Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
66 fotografií