Tehdy mu přišly dodatečně popřát k osmdesátinám. Jen jedné ale v ten večer řekl, že bojuje s leukemií a jeho dny se nachylují. A Dominika to nebyla!

Nejstarší Slavíkova dcera na tátovi poznala, že není v pořádku. „On mi ale tvrdil, že mu nic není, že si jen doléčuje zápal plic,“ vzpomíná Gottová. „Jak se mi podařilo zjistit, Lucii tehdy o svém vážném onemocnění s Ivanou řekl. Ale přede mnou to zatajili,“ tvrdí Dominika s tím, že se o otcově leukemii dozvěděla až v září – několik týdnů předtím, než zemřel.

„Ivana mi to řekla jako poslední. Tvrdila, že mi to s tátou sdělit odmítali, abych o tom nikde nemluvila. Ale já bych to proboha nikde neřekla,“ dušuje se.

VIDEO: Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou David Turek, Lukáš Červený

Osudové červencové setkání přineslo ještě dvě události. Tou první bylo natáčení záběrů do dokumentu o Gottovi, který bude mít pod režijní taktovkou Olgy Špátové (36) premiéru 15. října. Dominika tehdy s účastí filmového štábu na Bertramce nepočítala.

Se zveřejněním natočených scén nejprve kvůli svému stavu (byla pod vlivem léků – pozn. red.) nesouhlasila, nakonec jim ale dala zelenou. „Nechci to tátovi kazit,“ prohlásila už na jaře.

Druhou událostí pak byla odtažitost nevlastní sestry Lucie k Dominice, kterou podtrhla stížností Ivaně, že se jí bála. „Mohla to říct rovnou mně, a ne si stěžovat za mými zády,“ řekla už v minulých dnech Gottová. „Proč se mi nepodívala do očí a neřekla – vypadáš strašně! Vím, že jsem byla v děsném stavu, ale je to prostě ségra, tak mi to mohla říct, a ne si stěžovat Ivaně...“ nechápe Dominika.

Co se za rok událo?

  • Ivana: Zemřel jí manžel i fenka Stella, připravuje vzpomínkové projekty na Karla.
  • Dominika: Odešla z Finska, podala žádost o rozvod, pracuje jako prodavačka v lahůdkách.
  • Lucie: Odešla od manžela, rozvádí se a je zamilovaná do nového přítele Lukáše.

VIDEO: První záběry z filmu KAREL: Neobvykle intimní pohled na Gotta

Video
Video se připravuje ...

První záběry z filmu KAREL: Neobvykle intimní pohled na Gotta Bontonfilm

Fotogalerie
106 fotografií