„Vážení a milí, děkuji za krásné maily a dopisy, které mi posíláte v souvislosti s dnešními nedožitými narozeninami mého manžela,“ napsala na facebook vdova Ivana Gottová.

„Jsem moc ráda, že právě dnes, 14. 7., vám můžeme poprvé ukázat první záběry z filmu Karel. Doufám, že vás krátké video potěší. Ivana,“ dodala ve vyjádření, které doprovázelo krátkou videoukázku z chystaného dokumentu s názvem KAREL.

VIDEO: Podívejte se na ukázku z dokumentu.

Video
Video se připravuje ...

První záběry z filmu KAREL Bontonfilm

Ten má již finální podobu a tvůrci ho budou postupně odhalovat. První záběry zveřejnili díky Ivaně právě ve významný den – na výročí narození Slavíka. „Je to náš dar k narozeninám, dar, který sice nemůžeme předat osobně, který nás ale naplňuje radostí,“ uvedla režisérka filmu Olga Malířová Špátová (36).

Na zatím zveřejněných záběrech je vidět krátký a velmi dojemný rozhovor zpěváka s jeho dcerkou Charlotte. „To se líbilo mamince, když jsme se seznámili. Říkala – ‚ne, to jak zpíváš, ale ty tvoje modrý oči‘,“ prozrazoval Slavík.

Následně za zvuků jeho písně C’est la vie vidíme náhodné momenty z jeho života – mimo jiné přípravy na vystoupení i setkání s dospělou dcerou Lucií a dalšími členy rodiny. Následně se tempo zpomalí a řeší se Gottova nemoc. „Jestli trpíš nechutenstvím, tak v tom případě musíš jet do nemocnice,“ slyšíme hlas ustarané Ivany a námitky jejího muže: „Ne, nevolej nikam, jenom to znervózňuje.“

Na závěr ukázky vidíme i roztomilou chvíli mezi manželi, kdy sedí v kostele a Gott v legraci ženě vyčítá: „Tady jsme to měli mít… a ty pořád Las Vegas!“ Oba se tomu s chutí zasmáli.

Snímek má přinést neobvykle osobní až intimní pohled na život Karla Gotta, jaký se doposud široké veřejnosti ani jeho skalním příznivcům nenaskytl. Do českých kin vstoupí 15. října 2020.

VIDEO: Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou.

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou. David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
102 fotografií