Nelehkého úkolu na rekonstrukci vily v Kao-siungu se chopil ateliér HAO Design. V domě nazvaném Migration & Vibration bydlí manželé, oba povoláním zubaři, a jejich dvě děti.  

Spodní část jejich domova vypadá jako klasické moderní bydlení pro čtyřčlennou rodinu, které se o pár pater výše změní v elegantní průmyslový prostor s tmavší paletou barev. Překvapení skrývá také podkroví s trojúhelníkovým světlíkem, kde vznikl  půdní prostor inspirovaný filmy o Batmanovi.

V přízemí domu se nachází rodinný pokoj, dětský koutek, jídelna a kuchyň. Spolu s třetím patrem je navržen v elegantním americkém stylu, který spojuje moderní a klasické detaily.

Druhé patro je určené speciálně pro děti. Mají zde k dispozici větší ložnici,  kterou lze v případě potřeby rozdělit. K dispozici je také otevřená pracovna, prádelna a komora.

Třetí patro obsahuje ložnici rodičů, šatnu, koupelnu a pokoj pro hosty.

Čtvrté patro má úplně jiný vzhled s cihlovými zdmi, tmavě šedými podlahami a skříňkami a točitým schodištěm z černého železa a dřeva, které vede do domácí kanceláře.

Mimochodem toto patro má všechno, co obyvatelé potřebují: kuchyň, obývací pokoj, tělocvičnu a koupelnu. Do podkroví se zvedá masivní knihovna, která vytváří nekonečný úložný prostor.

Fotogalerie
31 fotografií