Stavba je více než energeticky neutrální, protože přebytky energie odesílá zpět dodavateli. Rezidence má tvar písmene L a může se pochlubit rozlohou 610 m2. Část fasády je obložena rezavějící cortenovou ocelí, zbytek domu je klasicky omítnutý s velkorysým prosklením, které do útrob domu vnáší dostatek přirozeného světla. 

Interiér bungalovu se skládá ze tří částí. Jde o obývacího prostor s verandou a kuchyní, soukromý prostoru pro ložnici a koupelnu a pokoje pro hosty.

Za stěnou spotřebičů v kuchyni je zóna, která se nachází mezi obytnými a soukromými oblastmi, kde sídlí technologické centrum domu. Světlík v hlavní koupelně nabízí otevřené místnosti spoustu přirozeného světla, protože neexistují žádná okna.

Dům je vybaven inovativním tepelným čerpadlem, kvalitní izolací, trojitým sklem s vysokou tepelnou izolací a řadou solárních panelů, aby byl provoz domu mimořádně šetrný k životnímu prostředí.

Veřejná zóna má tři masivní posuvné skleněné dveře, které otevírají interiér až do venkovního prostoru a k bazénu. Když je venku teplo pomáhají dům chladit hliníkové žaluzie. 

Fotogalerie
12 fotografií