Ve středu kolem třetí hodiny vyrážel koroner a vyšetřovatelé do Prahy 6. V osobním automobilu totiž náhodný kolemjdoucí uviděl nehybnou ženu, a proto zavolal policii: „Na Břevnově byla nalezena ve voze na zadních sedačkách mrtvá žena. Zjišťujeme další okolnosti,“ prozradil pro Blesk.cz mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Video
Video se připravuje ...

V Břevnově policisté ohledávali automobil a okolí , v automobilu bylo totiž nalezeno tělo mrtvé ženy. Václav Burian

Později mluvčí potvrdil, že automobil Škoda Fabia patří policistovi, více však odmítl sdělit. Podle informací Blesk.cz je případ prošetřován jako vražda. To ale mluvčí odmítl komentovat. Případ podle něj šetří Generální inspekce bezpečnostních sborů. To její mluvčí Ivana Nguyenová potvrdila, uvedla však, že k případu zatím nelze sdělit žádné bližší informace.

Podle informací serveru Novinky.cz není žena s policistou v žádném příbuzenském vztahu, dokonce se ani neznali. Jak se do auta dostala, budou muset zjistit vyšetřovatelé.

Na místo se podle redaktora Blesk.cz sjíždělo ve středu od třetí hodiny, kdy byl případ ohlášen, velké množství policistů a ještě kolem osmé hodiny byli muži zákona na místě. Do ulice Pod Královkou se dokonce vracel koroner, což je neobvyklé.

Fotogalerie
42 fotografií