Na obrazovkách i přes svoji malou výšku září, na instagramu patří s neskutečnými 735 tisíci sledujícími k nejvlivnějším lidem na české scéně. Řeč je o původně youtuberce, dnes už televizní moderátorce a kolegyni Milana Peroutky (30) Nikole Čechové. Ta se k početnému internetovému publiku rozhodla být upřímná a popsat své loňské trápení s akné, jež doplnila i pro všechny (nejen ženy) o odstrašující fotku.

VIDEO: Trapas večera! Milan Peroutka nedodržel dress code a ani se nesladil s partnerkou.

Video
Video se připravuje ...

Trapas večera! Milan Peroutka nedodržel dress code a ani se nesladil s partnerkou. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

„Jak já si užívám tohle léto, kdy funguju bez vrstvy make-upu a korektoru. Loni jsem trpěla. To je něco tak nepříjemného a nekomfortního! Kdo nepoznal, nepochopí,“ napsala Nikola Čechová k fotkám, na nichž je vidět klasický stav »před« a »po« s tím, že ten »po« je jako obvykle ten lepší.

Na snímku pořízeném před rokem je vidět Nikolina tvář, kterou hyzdilo bolestivé akné. Na fotce druhé, z tohoto roku, už mohou fanoušci vidět, jak se moderátorka své vady na kráse zázračně zbavila. „Včera jsem narazila na starou fotku z loňska a to snad už ani není pravda. Člověk snadno zapomíná, ale já stále cítím velkou vděčnost, jak se moje pleť dala do pořádku. A občas ji ráno pohladím a poděkuju, protože asi ze zvyku běžím každé ráno k zrcadlu zkontrolovat, že je to O. K.,“ popsala své pocity v boji s hnisavými pupínky.

„Posílám sílu všem, co s tím bojují,“ napsala závěrem Shopaholic Nicol tušíce, že není zdaleka jediná, kdo tenhle problém, jenž dokáže velmi znepříjemnit život, řeší. Stejně je na tom mnoho jejích fanynek i fanoušků.

VIDEO: Shopaholic Nicol odsoudila chování influencerky Šulcové! Měla by víc přemýšlet.

Video
Video se připravuje ...

Shopaholic Nicol odsoudila chování influencerky Šulcové! Měla by víc přemýšlet. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
33 fotografií