Před dvěma roky, když se o filmu Havel začalo mluvit, Dagmar radostí do výšky neskákala, spíše naopak - musela totiž vyvracet různé spekulace. 

Není pravda, že jsem nadšená ze scénáře, podle kterého se má točit celovečerní film o Václavu Havlovi, protože jsem ho nečetla,“ zareagovala na slova režiséra Horáka, jenž se Blesku pochlubil, že se s Havlovou sešel. Podle něj byla právě „nadšená".

„Četla jsem pouze v loňském roce první verzi scénáře, který naprosto popíral fakta a opíral se o víceméně nereálné příběhy,“ objasňovala někdejší první dáma. Ovšem teď už je vše jinak a výsledek se jí opravdu líbil.  

VIDEO: Geislerová jako Olga Havlová: Holka ze Žižkova, která působila jako královna

Video
Video se připravuje ...

Geislerová jako Olga Havlová: Holka ze Žižkova, která působila jako královna Bontonfilm

Film je dotočený a čeká na svou premiéru. Havlová ho už ale viděla v předstihu a svůj názor o stoosmdesát procent změnila.

 „Před asi půl rokem jsem viděla film celý, bez nutných závěrečných prací. Byla jsem okouzlena skvělými výkony herců i režisérovým rukopisem. Byla jsem dojatá. Všechno, co jsem nemohla prožít a co znám z Vaškova vyprávění, se odehrávalo na plátně. Plnokrevný příběh," napsala pár hodin před slavnostní premiérou v kině Lucerna bývalá první dáma na svůj instagram.

VIDEO: Geislerová bude hrát Olgu Havlovou! Partner extravagantní modelky točí film o Havlovi! 

Video
Video se připravuje ...

Geislerová bude hrát Olgu Havlovou! Partner extravagantní modelky točí film o Havlovi! Markéta Reinischová

Fotogalerie
30 fotografií

Přečtěte si recenzi filmu Havel >>>