Nucené volno kvůli pandemii koronaviru se podepsalo na postavě Mahuleny poměrně nelibě. 

„Jak jsme byly s Marinou nonstop doma, tak jsme hodně jedly, málo se hýbaly a kynuly. Nabrala jsem deset kilogramů, které se špatně shazují, když se od Mariny nemohu hnout a ona se mnou neujde nebo neuběhne pár kilometrů. Navíc po padesátce jde všechno hůř. Tak jsem se mým kamarádem Robertem Paulátem alias českým Kenem nechala přemluvit k liposukci. Na jeho klinice mi odsáli ten nechutný tuk na zádech a bocích. Nechápu, že se tomu říká madla lásky, když je to tak odporné,“ svěřila se Blesku Bočanová, pro kterou to byl už druhý zásah na estetické klinice. 

VIDEO: Mahulena Bočanová sekla s alkoholem! Moje zhuntované tělo si chce odpočinout.

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová sekla s alkoholem! Moje zhuntované tělo si chce odpočinout. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Na radu kamarádky si před dvěma roky nechala upravit oční víčka, protože její oči vypadaly unaveně. Zda půjde do dalšího zákroku, zatím zvažuje, přece jenom jako herečka by nerada ztratila přirozenou mimiku. 

„Já jsem strašný bolestín, ale musím říct, že to odsátí vůbec nebolelo. Nevím, zda to bylo tím, že paní doktorka vypadá jako Lady Gaga a já jí neustále zpívala, nebo že jsem u toho mohla jíst tyčinku,“ dodala se smíchem herečka, která se v karanténě rozešla s podnikatelem Petrem. 

VIDEO: Mahulena Bočanová na plese: Poprvé vyvedla svého přítele, se kterým je už 2 roky! 

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová na plese: Poprvé vyvedla svého přítele, se kterým je už 2 roky! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
31 fotografií