Představitelku pohádkových princezen rakovina prsu nesemlela. Naopak. Poté, co si herečka nechala kvůli vzácnému nádoru svá přírodní prsa odstranit, si svého těla váží více než kdy dřív. A tak se vrhla na pravidelné cvičení v posilovně. „Že mně cvičení pomáhá na psychiku, je jasný, ale že po tak krátké době uvidím i tělesné změny, mě dost mile překvapilo,“ neskrývá své nadšení na sociální síti Míša Kuklová.

VIDEO: Kuklová se staronovým přítelem: Promluvila o krizi i návratu!

Video
Video se připravuje ...

Kuklová se staronovým přítelem: Promluvila o krizi i návratu! David Turek, Jan Jedlička

Jako důkaz, že se může pochlubit ve svých 52 letech naprosto božskou postavou, zveřejnila i fotky s odhaleným bříškem, na kterých je mimo jiné i znát, že si stále musí vystačit jen s vyztuženou podprsenkou. To ale nebude trvat věčně.

Princezna Jasněnka se netají s tím, že už brzy bude mít fungl nové poprsí, které jí znovu vrátí se vším všudy ženské sebevědomí. Zároveň neskrývá trochu i obavy. „Nechce se mi na další operaci, kdy mi budou vracet moje vnady, protože se trochu děsím bolesti. Zase ta vidina, že budu vypadat líp a budu zase ženská, je krásná,“ svěřila se v pořadu Terezy Kostkové Český rozhlas Dvojka, že se v ní perou různé pocity. Vše ale zvládá statečně a vypadá snad dokonce nejlépe za poslední roky!

VIDEO: Vondráčková koupila nemovitost v centru Prahy. Bude se Kuklová vdávat? A druhá šance Robinsona!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková koupila nemovitost v centru Prahy. Bude se Kuklová vdávat? A druhá šance Robinsona! Blesk TV

Fotogalerie
69 fotografií

Fotogalerie
69 fotografií