Poslední výsledky vyšetření podle jejích slov dopadly dobře, a tak nic nebrání tomu, nechat si navrátit své ženství pomocí plastické chirurgie.

Nechce se mi na další operaci, kdy mi budou vracet moje vnady, protože se trochu děsím bolesti. Zase ta vidina, že budu vypadat líp a budu zase ženská, je krásná,“ svěřila se v pořadu Terezy Kostkové (44) na Českém rozhlase Dvojka Michaela Kuklová.

VIDEO: Náhodné setkání Kuklové s exmanželem Pomejem v nemocnici: Co se dělo, když se uviděli?!

Video
Video se připravuje ...

Náhodné setkání Kuklové s Pomejem v nemocnici: Co se dělo, když se uviděli?! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Než podstoupí další zákrok, nosí mezitím speciální spodní prádlo, které maskuje absenci poprsí. „Děkuji Martině Reimerové, která mi diskrétně poradila, jak vše zvládnout. Je možno poradit se s ní už před operací. Opravdu doporučuji. Ženou za všech okolností,“ napsala na sociální síť herečka a přidala dvě své fotky v sexy spodním prádle, kde by nikdo nepoznal, že nemá ňadra. Otevřeně sice nenapsala, jak toho dosáhla, ale přece jen naznačila...

V hashtazích uvedla slovo epitézy. A co jsou zač? Prsní epitéza je jakási náhrada prsu nebo jeho části. Využívají je především ženy po celkové či částečné ablaci prsou (odstranění), nebo i v případě, že se jedná o vrozenou vadu prsu. 

Míša, u níž je to první případ, ale po úspěšném boji s rakovinou vypadá skvěle. S přítelem Josefem totiž začala pravidelně cvičit a na její postavě je to znát. 

VIDEO: Kuklová se staronovým přítelem: Promluvila o krizi i návratu!

Video
Video se připravuje ...

Kuklová se staronovým přítelem: Promluvila o krizi i návratu! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
61 fotografií