I když je herečka Míša Kuklová od začátku ohledně své diagnózy optimistická, nemění to nic na tom, že boj s rakovinou prsu významně zasáhl do jejího života. A to nejen po oné zdravotní stránce, ale, jak deník Aha! tento týden čtenáře informoval, významně ovlivnil i hereččin vztah s podnikatelem Josefem Wittnerem, se kterým se i přes zdánlivě bláznivou zamilovanost rozešla. „Je to dobrý kluk a jsem vděčná, že jsem takovou lásku mohla zažít,“ řekla Aha! upřímně Míša s tím, že zdraví je pro ni na prvním místě, a tak vztah ukončila, aby se v těžkých chvílích mohla soustředit na sebe a svou cestu za uzdravením.

Nyní ale přiznala, že jisté problémy se ve vztahu objevily ještě před diagnostikovanou rakovinou. Vše v zásadě souviselo s tím, že se Kuklová nedokázala přenést přes velký věkový rozdíl, který mezi ní a Pepou byl, je a bude. Pak přišla zhoubná nemoc, s ní i operace, při které lékaři Míše kvůli rozsáhlému nádoru odoperovali obě ňadra, a poslední kapka k ukončení jejich vztahu byla na světě.

„Byli jsme spolu rok a půl a můj přítel byl mladší. To mě sebralo hodně. Už jsem měla mindráky, že je o téměř dvanáct let mladší než já. A dost jsem mu s tím dělala potíže,“ přiznala v rozhovoru pro Expres.cz Michaela Kuklová, co ji trápilo a ve výsledku přimělo k rozchodu se sympatickým podnikatelem.

A aby toho nebylo na herečku málo, chtěl s ní Josef založit vlastní rodinu. „Říkala jsem si, proč chce být se mnou. Proč se stárnoucí ženou. Řekl mi, že bude mít ještě holčičku, a asi mu nedošlo, kolik mi je. Že se do dítěte nemůžu pustit. Nebo bych to neriskovala. To mi v hlavě hodně utkvělo, takže jsem ho jednou za čas od sebe měla potřebu odhánět, aby se mnou neztrácel čas a našel si mladou, krásnou, pohodovou a plodnou ženu. Co se mnou, že ano. I když byl úžasný,“ prozradila představitelka pohádkových princezen, jaké černé myšlenky se jí v souvislosti s jejím věkem honily hlavou i předtím, než si vyslechla po magnetické rezonanci obávanou diagnózu rakoviny prsu.

VIDEO: Michaela Kuklová o Vánocích a partnerovi: Nevaří, ale objednává! 

Video
Video se připravuje ...

Michaela Kuklová o Vánocích a partnerovi: Nevaří, ale objednává! Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Fotogalerie
61 fotografií