Míša Kuklová od začátku bojuje proti rakovině prsu i svým optimismem a vyhlídky na úplné uzdravení jsou více než příznivé. Po operaci nádoru podstupuje hormonální léčbu a čeká ji takzvaná mastektomie, při které jí lékaři odstraní obě ňadra. Ta brzy nahradí silikonové implantáty, a tak se herečka nemusí bát, že by jakkoliv ztratila na svém pověstném půvabu.

I přes veškerý optimismus ale neskrývala, že měla své slabší chvíle a do toho ji trápilo, že by o dvanáct let mladší přítel chtěl založit rodinu, kterou mu už ve svém věku nemůže a nechce dát. Proto se s Pepou rozešla, jenže se ukázalo, že s ní chce natolik být a starat se o ni, i přes veškeré životní nástrahy, že ho nakonec skutečně v podstatě vzala na milost a už znovu vrkají jako dvě hrdličky.

VIDEO: Kuklová se staronovým přítelem: Promluvila o krizi i návratu!

Video
Video se připravuje ...

Kuklová se staronovým přítelem: Promluvila o krizi i návratu! David Turek, Jan Jedlička

„Chtěla jsem hezkou společnou fotku a ejhle, co to nad námi visí,“ napsala pobaveně Míša Kuklová na instagramu k zrcadlovému selfie, na kterém ji Josef se vší láskou objímá. Nebýt hereččina komentáře, možná by se jen všichni rozplývali nad romantickým výjevem. V pozadí si ale pak lze snadno všimnout ze stropu visících soch lidské podoby, které jsou naprosto obnažené, a tak se přihodilo, že romantický snímek Michaely Kuklové nepatrně narušil cizí holý zadek a pánské přirození. Asi jako když se někdo vyfotí na toaletě a nevšimne si, že se za ním vyjímá nepopulární záchodová štětka. To se zkrátka někdy tak přihodí!

VIDEO: Michaela Kuklová o Vánocích a partnerovi: Nevaří, ale objednává! 

Video
Video se připravuje ...

Michaela Kuklová o Vánocích a partnerovi: Nevaří, ale objednává! Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Fotogalerie
75 fotografií