„Jsem optimistickej člověk, fakt jsem z tý nemoci nedostala strach, jsem určitě rváč, ale v rámci těch hormonů a všeho nastal takovej psychickej propad a najednou jsem si říkala, že brzdím člověka, kterej si může najít mladou, krásnou ženu, založit rodinu, mít vlastní dítě...,“ popisovala Michaela Kuklová na Českém rozhlasu Dvojka moderátorce Tereze Kostkové (42), jaké má pocity nejen ohledně diagnózy rakoviny prsu, ale také, co se týče vztahu k o dvanáct let mladšímu partnerovi Josefovi, se kterým se před několika týdny právě kvůli věku rozešla. Jak ale teď prozradila, Josef se činil a svojí vytrvalostí dokázal Míšinu lásku získat obratem zpět!

„On se nevzdal, tolik mi dává najevo, jak jsem pro něj důležitá a krásná bytost, že mě miluje takovou, jaká jsem... neumím lhát, takže prostě... jdeme do toho znova,“ přiznala rozpačitě herečka, že vztah s mladším podnikatelem zcela na hřebík nepověsila. Nicméně také naznačila, že okolnosti týkající se věkového rozdílu, ji stále trochu trápí. „Musím si to v hlavě nějak srovnat, neříkám, že bych z toho byla venku a dokázala úplně sama sebe přesvědčit, že jsem v pohodě,“ řekla v rozhovoru otevřeně Kuklová. „Jsem v tomhle hrozná, vím, že to dokážu hodně zkomplikovat, ale chci tomu dát ještě tu šanci. Musím to prostě já zvládnout, nějakým způsobem,“ sypala si popel na hlavu představitelka pohádkových princezen.

Herečka se na vztah naštěstí může pomalu začít znovu plně soustředit. Podle svých slov si nepřipouští, že by nemoc neporazila. Operaci nádoru, při kterém jí lékař odstranil obě ňadra, má již za sebou, podstupuje hormonální léčbu a pooperační výsledky dopadly dobře. Další radost pro Míšu Kuklovou budou nová prsa, na která se už teď velmi těší.

VIDEO: Michaela Kuklová o Vánocích a partnerovi: Nevaří, ale objednává! 

Video
Video se připravuje ...

Michaela Kuklová o Vánocích a partnerovi: Nevaří, ale objednává! Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Fotogalerie
54 fotografií