Stalo se tak rok poté, co ji Mirek na jejím narozeninovém koncertě požádal o ruku. „Po delší krizi jsme se rozhodli, že půjdeme od sebe. Snažili jsme se to ustát, ale nepodařilo se to. Nechceme jeden druhého trápit,“ svěřila deníku Aha! bolestivou zprávu interpretka hitu Borůvková.

Přítel Rezkové stále zůstává v domě na Chouzavé, ale jakmile to půjde, je připravený odejít. „Mám práci v Německu, ale firma kvůli koronaviru stojí. Jakmile se otevře, sbalím věci a odjedu. Je mi to velice líto, ale oba se potřebujeme nadechnout. Mám Šárku velmi rád a přeju jí jen to nejlepší,“ prohlásil Miroslav Kolodziej, který se přestěhoval ze společné ložnice do hostinského pokoje. „Nějak to tady přečkám,“ doplnil.

Na krizi partnerů se podepsal také pobyt Dominiky Gottové na Chouzavé, okolo které se v domě vše točilo. Mirek ji všude vozil, dělal jí ochránce a neřešil problémy, které měl doma s přítelkyní. Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) už sice na Chouzavé měsíc nebydlí, ale i tak to na soužití Rezkové s partnerem nic nevylepšilo.

Šárka poznala Mirka krátce po sebevraždě svého muže, country hudebníka Jiřího Brabce (†63, na snímku), s nímž měla tehdy malého syna Dominika (dnes 16). Mirek ho tak odmala vychovával. Se zpěvačkou jinak žádné děti neměl.

VIDEO: Dominika Gottová (46) řekla v parku pravdu! A hned na ni naběhl manžel

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová (46) řekla v parku pravdu! A hned na ni naběhl manžel. Aleš Brunclík

Fotogalerie
84 fotografií