Se zpožděním, v bílých šatech navzdory tradicím, že k druhé svatbě nepatří, nakráčela Monika Štiková i se svým snoubencem Petrem do Staroměstské radnice v Praze a během pár minut to měli za sebou. Šťastným novomanželům tleskala řada přátel a známých včetně Moničiných rodičů. Jenže někdo chyběl....

Video
Video se připravuje ...

Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na „Staromáku“. Lukáš Červený

Monika totiž svatbu dlouho tajila a nakonec o ní neřekla ani svým vlastním dcerám Ornelle s Charlotte, se kterými má už nějakou dobu nevyřízené účty. Vztahy v rodině jsou natolik napjaté, že Monika ještě stále neviděla svého druhého vnuka Svena! Obě dcery jí ale přes Blesk poslaly pořádně drsný vzkaz:

Toho týpka neznám!

„Nechává mě to chladnou, vůbec mě to nezajímá, mám vlastní rodinu a život. Toho týpka, co si vzala, vůbec neznám,“ okomentovala matčin velký den Ornella Koktová.

Je stará dost!

„Vsázely jsme se s Ornellou, jestli se to stane. Je smutné, že vlastní dcery netuší, že se vdává jejich máma. Za všechno si však může sama svým chováním k rodině. Ať si dělá, co chce, stará je dost, na rozdíl od jejího manžela,“ svěřila Blesku Charlotte, která už několik měsíců se svou matkou nepromluvila.

Fotogalerie
71 fotografií