1996

Výhra v prestižní soutěži Elite Model Look otevírá Andree dveře do světa modelingu a v pouhých 16 letech získává kontrakty s věhlasnými módními domy. Žije v Paříži, Miláně, krátce pracuje i v New Yorku a Londýně. Fotí s nejlepšími fotografy jako Mario Testino nebo Patric Demarchelier. Má možnost nasát styl a vkus zahraničních modelek a návrhářů. 

Andrea Verešová
Autor: Profimedia.cz

1999

Vrací se na Slovensko a s přehledem získává titul MISS. V témže roce se na tenisovém turnaji hvězd seznamuje s Jaromírem Jágrem, který v té době chodil s Nicol Lenertovou. Právě tento vztah ji z missky, na kterou by se po dalším ročníku zřejmě zapomnělo, katapultoval mezi nejsledovanější celebrity. 

Andrea Verešová
Autor: Profimedia.cz

2003

Během šestiletého vztahu se průběžně rozcházeli. Prý kvůli její tvrdohlavosti a ambicím. Ale svůj osobitý styl našla právě po boku hokejové legendy a ve skoro neměnné poloze ho razí dodnes. Být prostě sexy, prodat co nejlépe své přednosti. Její téměř vše odhalující minišaty z předávání Zlaté hokejky, které ten rok vynesla, jí zařídily patřičnou pozornost fotografů. 

Andrea Verešová
Autor: Profimedia.cz

2006

Po několika známostech, které nikdy oficiálně nepotvrdila, začíná randit s bohatým právníkem Danielem Volopichem. Po pár měsících ji v zákulisí módní přehlídky žádá o ruku. 

Andrea Verešová
Autor: Profimedia.cz

2007

Svatba se koná na zámku Kynžvart a Andrea si nechává dovézt svatební šaty ze Španělska. Jsou na její běžný vkus poměrně elegantní. Jen šlehačková sukně mohla být sofistikovanější. Svatbu narušil agresivní zákrok bodyguarda, který napadl jednoho z fotografů. 

Andrea Verešová
Autor: Profimedia.cz

2008

Minišatů s výstřihem se nevzdala ani při prvním těhotenství. Těsně před porodem promovala na právničku na plzeňské univerzitě, vedoucím její práce byl Milan Kindl, který byl později hlavním aktérem podvodů se zaplacenými tituly, jí se to ale nedotklo.

Andrea Verešová
Autor: Profimedia.cz

2009

I po druhém porodu se ihned vrátila do formy a po měsíci už na mole předváděla spodní prádlo. To, jak si dokáže držet stále stejné míry, je rozhodně obdivuhodné a nepochybně za tím stojí pevná vůle i velké odhodlání. 

Andrea Verešová
Autor: Profimedia.cz

2010

Ani jako manželka váženého právníka svůj šatník nezměnila. Zůstala u modelů dávajících jen malý prostor fantazii a s vytříbeným vkusem si hlavu nelámala. Čemuž odpovídá i model od návrhářky Natali Ruden.

Andrea Verešová
Autor: Profimedia.cz

2013

V šatech od své oblíbené návrhářky Jany Pištějové, které víc odhalují, než zakrývají, na sebe v Karlových Varech strhla veškerou pozornost. Na vyhlášené party dokonce zastínila i svojí konkurentku Simonu Krainovou. Glamour kreace a hry s průsvitem si natolik oblíbila, že jsou si její modely často dost podobné. 

Andrea Verešová
Autor: Profimedia.cz

2014

S ohledem na svou lásku k lyžovaní i manželovy obchodní zájmy tráví část zimy ve Špindlerově Mlýně. Modelka zde pravidelně otevírá sezonu a bývá nazývána nekorunovanou královnou českého Aspenu. Její extravagantní outfity na sjezdovku jsou vyhlášené a mívají hodnotu menšího auta.

Andrea Verešová
Autor: Profimedia.cz

2017 

S pomocí návrhářky Zuzany Lešák Černé se rozhodla vytvořit vlastní kolekci šatů. Ty měly být podle jejich vlastních slov lehce provokativní, luxusní a sexy. Ze své kolekce vynesla i zelený model s extra vysokými rozparky odhalujícími body. To bylo tak nešťastně ušité, že při chůzi odhalovalo více, než mělo. 

Andrea Verešová
Autor: Profimedia.cz

2019

Na premiéru filmu Špindl 2, ve kterém si střihla malou roli, dorazila v pro ni poměrně netradičním a velmi elegantním outfitu. Bílá košile s vázankou, černý sametový oblek, červená rtěnka. Tomu říkám být rafinovaně sexy a přitom distingovaná. Mohl by to být dobrý směr, kterým se v rámci stylu vydat. Na čtyřicátnici nevypadá, postavu má výbornou, takže už nemusí nikomu dokazovat, že je stále tou sexy dvacetiletou modelkou. Prvoplánově odhalené modely může přenechat těm, co mají nahotu jako nástroj provokace či image zajímavou výhradně pro bulvár. Ve svém postavení to už totiž nemá zapotřebí. 

Andrea Verešová
Autor: Profimedia.cz

Fotogalerie
66 fotografií