Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vysvědčení u dětí hvězd: Malý »maturant« Decastelo a dcera Hejlíka jako kuře!

/
  • Jak dopadlo vysvědčení v rodinách celebrit?
    26. června 2020 ● 17:55

    A je to tady! Děti se konečně dočkaly, vyfasovaly vysvědčení a nyní si mohou teprve začít plnými doušky vychutnávat léto. Tohle pololetí jim ovšem notně zkomplikovala koronavirová karanténa, a tak se s nimi museli učit jejich rodiče. Jak se ale zdá, naše celebrity se s tím popraly statečně, a výsledky dětí tomu odpovídají!

  • 1.

    Eva Decastelo a její děti Michael a Zuzanka

    Například moderátorka Eva Decastelo (41) může být na své dvě děti, synka Michaela (10) a Zuzanku (9), skutečně po právu pyšná. Třetí a čtvrtou třídu dokončili se samými jedničkami. „Byla to fuška,“ vtipkovala Decastelo, která aktuálně září v divácky vyhledávaném seriálu Slunečná, na němž se scenáristicky podílí její manžel René (46). Úspěch dětí byl pochopitelně potřeba jaksepatří oslavit. „Už sedíme v restauraci a cpeme se palačinkami s jahodami,“ dodala. Dětem to mimochodem v tento velký den velice slušelo, Zuzanka zvolila modré šaty s mašlí a Michael vypadal v sáčku s motýlkem málem jako maturant.
    Vysvědčení u Evy Decastelo: Jak Zuzanka, tak Michael měli samé jedničky!
    Autor: archiv Evy Decastelo

  • 2.

    Vojtěch Bernatský a jeho dcera Eliška

    Také Vojtěch Bernatský (45), známý „sporťák“ z České televize, se pochlubil vysvědčením dcerky Elišky (8), která jako kdyby z oka vypadla své mamince Kateřině. „Tohle je prostě povinnost sem dát. A navíc to nikdy neomrzí,“ napsal na sociální síť, kde se zároveň také svěřil, co šikovná holčička za zdárně dokončený druhý ročník dostala. A to vás jistě překvapí. Kromě dortíků a zmrzliny si totiž přála velice netypické dárečky - umělé nehtíky a mikroskop. „Na zkoumání mazu z uší,“ vysvětlil hrdý otec, z jehož dcerky jistě vyroste vědkyně.

    Jak sám poznamenal, maminky a tatínky, co se v době pandemie viru covid-19 na dočasnou dobu proměnili v pedagogy, ocenily i učitelky: A rozdaly jim diplomy „pro nejlepší rodiče za snahu, trpělivost a skvělou spolupráci“. „Jo, jo, budeme vzpomínat na to, jak jsem se měnil ve Vojtěcha Hnízda,“ žertoval známý sportovní komentátor s odkazem na populární snímek Obecná škola, kde roli drsného kantora jménem Igor Hnízdo, co své nezvladatelné žáky trestal rákoskou, neopakovatelným způsobem ztvárnil Jan Tříska (†80).

    Vysvědčení u našich celebrit: Sporťák Vojtěch Bernatský s rodinou měli z výsledků dcery Elišky upřímnou radost.
    Autor: Instagram

  • 3.

    Lucie Křížková a její syn David

    Syn modelky a moderátorky Lucie Křížkové (35), co v roce 2003 zvítězila v soutěži Miss České republiky ještě pod svým rodným příjmením Váchová, zapózoval v maminčině náručí a s vysvědčením v ruce. „Takhle se spolu vyfotíme každý rok. A vůbec nevadí, když tam ty biče odshora dolu nebudou. A vůbec nevadí, když za pár let budeš chovat ty mě,“ napsala na instagram dvojnásobná maminka Křížková. Kromě Davida (8) má totiž ještě dcerku Lolu (3), a celá rodina včetně tatínka, známého jachtaře Davida Křížka (48), se nyní chystá na dovolenou v Chorvatsku.
    Vysvědčení u našich celebrit: Syn David udělal mamince velkou radost.
    Autor: Instagram

  • 4.

    Michaela Nosková a její dcera Eliška

    Fotku své dcerky sdílela také zpěvačka Michaela Nosková(37). Z Elišky (9), která vzešla z jejího manželství s manažerem Janem Horsákem, je už docela velká slečna! „Jsem pyšná a zároveň mě děsí, jak strašně rychle roste,“ napsala na facebook dojatá muzikálová hvězda, známá například ze Sněhové královny, Evity či Noci na Karlštejně. Zároveň také zmínila, že talentované děvčátko, co aktivně hraje v divadle a nově se objevuje i na obrazovce České televize, „skórovalo“ samými jedničkami. „To zas maminku bude něco stát…“ povzdechla si.
    Vysvědčení u našich celebrit: Dcerka zpěvačky Míši Noskové roste do krásy!
    Autor: Instagram

  • 5.

    Lukáš Hejlík a jeho dcera Klára

    Poslední den školy přivítala dcera Lukáše Hejlíka (40), známého herce a autora vyhledávané Gastromapy, novou barvou vlasů. Klára (14), do té doby brunetka po tatínkovi, se rozhodla oslavit konec školní docházky plavým přelivem. „Jak sama říká, na kuře,“ prozradil na ni Hejlík na instagramu a zároveň doplnil, že „letos to byl nářez“. S Klárou si pak zašli dopřát - jak jinak - gastronomický zážitek, luxusně vyhlížející snídani.
    Vysvědčení u našich celebrit: Dcera Lukáše Hejlíka přivítala léto s novou barvou vlasů.
    Autor: Instagram

  • 6.

    Galerie

    Jak se zdá, v rodinách našich celebrit se tentokrát hodně slavilo, a nezbývá proto nic jiného, než všem školáčkům pogratulovat a popřát jim, aby si prázdniny jaksepatří užili!

    VIDEO: Štěpánka Duchková (47): Já jsem se učitelům ve škole klaněla, moje děti jim tykají.

    Video
    Video se připravuje ...

    Štěpánka Duchková: Já jsem se učitelům ve škole klaněla, moje děti jim tykají. Adam Balažovič/bpž

    Fotogalerie
    29 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

panda: Decastelo vypadají jako světský .

(27. 06. 2020 14:29)

marlen52: ježiš ta rodina Dekastelo je jak Adamsova rodina

(27. 06. 2020 00:13)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy