Marta Verner (dříve Jandová) se na Instagramu "pochlubila" další jizvičkou na osobním majetku. Neznámý řidič jí zdeformoval zadní část auta a z místa nehody odjel.

„Tak teda moc děkuju za ‚zkrášlení‘ auta. Už podruhý za 4 měsíce. Někdo do mě nabourá, a radši ujede. SRAB! Ale ano, hlavně, že jsme všichni zdraví,“ napsala k videu, kde fanouškům ukazuje rozsah nehody -  dveře od kufru viník zmuchlal jako papír. 

VIDEO: Marta Jandová ví, v čem chce podnikat: To se budete divit

Video
Video se připravuje ...

Marta Jandová ví, v čem chce podnikat: To se budete divit Kisa Císařova, Aleš Brunclík

Reakce fanoušků byly stejně rozhořčené jako Marta, když se o nehodě dozvěděla. „Si dělaj pr*el, ne? Hovada, fakt. Kdyby to aspoň nebylo tolik. Moje nervy,“ rozčilovala se jedna fanynka. „Takové chování lidí nikdy nepochopím. Přitom by stačilo nechat za stěračem lísteček a nahlásit to na pojišťovnu,“ napsala další. Ono individuum ale podle všeho na sebe žádný kontakt nenechalo.

Marta není z rodiny jediná, kdo se potýká s problémy – jejímu tátovi, rockerovi Petru Jandovi, nedávné povodně poničily penzion Nivy v Bílých Karpatech. Velká voda strhla opěrnou zeď a zaplavila sklep i dvůr. „Bylo to peklo, hrůza, valila se na nás najednou Niagara,“ popsal frontman skupiny Olympic.

VIDEO: Voda se valí do domu Petra Jandy

 

Video
Video se připravuje ...

Voda se valí do domu Petra Jandy abl

Fotogalerie
51 fotografií