Dcera již zesnulého expremiéra a někdejšího ministra vnitra Stanislava Grosse (†45), jenž v roce 2015 podlehl nemoci ALS (což je amyotrofická laterální skleróza), se pohybuje ve světě šoubyznysu již odmalička. Svůj velký sen stát se zpěvačkou si splnila velice rychle, a v muzikálové branži se uvedla rolí malé Cosette v legendárních Bídnících. Tehdy jí bylo osm let. Dále pokračovala v dalších pražských muzikálech, a v současné době září v Divadle GoJa Music Hall v roli přesladké Glindy v Čarodějce.

Díky svému působení v muzikálech se dokonce seznámila se svým současným přítelem, jen o trochu starším Janem Francem (19). Společně se objevili například ve Fantomovi opery, kde Natálka hrála mladou baletku Meg a Franc neurotického dirigenta, či v aktuálně uváděné inscenaci Čarodějka. Tam Grossové svěřil producent František Janeček (75) náročný part hodné, cukrkandlově růžové kouzelnice, Francovi jejího ctitele Boqa.

VIDEO: Premiéra Čarodějky: Grossová překvapivě nehrála, přišla podpořit kolegyně!

Video
Video se připravuje ...

Premiéra Čarodějky: Grossová překvapivě nehrála, přišla podpořit kolegyně! David Turek, Aleš Brunclík

Kromě zpěvu se však Natálie věnuje i stepování, v němž je několikanásobnou mistryní České republiky. A to dokonce vzdor faktu, že trpí astmatem – zdravotní potíže ji však v její slušně našlápnuté kariéře nikterak neomezují.

Její půvab mohou diváci obdivovat také na televizních obrazovkách: objevila se například v seriálech Přístav a Modrý kód, aktuálně je k vidění ve veleúspěšné Slunečné. Tam ztvárňuje dceru Terezy Brodské (52) a Davida Prachaře (61).

Jak se můžete přesvědčit v naší galerii, rok od roku to Natálii sluší stále více a více, a z roztomilé dívenky s buclatými tvářičkami je dnes mladá, sebevědomá žena s perfektní postavičkou, kterou se nestydí na sociálních sítích hojně ukazovat jenom v úsporných bikinkách. Kromě toho jí to náramně sekne i v „pánském“ stylu, jak můžete vidět na nejnovějších fotkách téhle mladé umělkyně. Tatínek by na ni byl jistě velice hrdý!

VIDEO: Denisa a Natálka Grossové s Amélií Zedníčkovou na koncertě Botox

Video
Video se připravuje ...

Denisa a Natálka Grossové s Amélií Zedníčkovou na koncertě Botox David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
87 fotografií