Do španělského letoviska Marbella, kde s manželem vlastní apartmán u pláže, se uchýlila krátce před propuknutím pandemie. Kerndlová, stejně jako všichni ostatní, bláhově čekala, že se situace uklidní a za pár týdnů bude doma.

Pobyt u bazénu a z velké části zavřené pláže se ale nakonec protáhl na 108 dlouhých dní. Do Česka se zpěvačka vrátila začátkem tohoto týdne, a jak kážou nastavená opatření, musela si vybrat: buď setrvat v čtrnáctidenní karanténě, nebo podstoupit test na koronavirus.

Video: Tereza Kerndlová podstupuje test na koronavirus

Do testovací laboratoře se Tereza Kerndlová hnala už druhý den a nezapomněla nepříjemné prošťouchnutí nosohltanu zdokumentovat. „Tak, výsledky na covid-19 s mým mužem už známe... teď čekáme, co dál... Díky všem, kteří nám drželi palce! Strach jsme neměli o nás, ale o mé rodiče, i když jsme dodrželi všechna bezpečnostní opatření, abychom je nenakazili,“ napsala brunetka k videu, které rozhodně není pro slabší povahy s citlivým nosem. A jak zní verdikt?

„Teď se můžem konečně obejmout... jsou negativní!!!“ dodala nadšeně půvabná modelka. V blízkosti rodičů už nebude muset nosit roušku a držet si povinný dvoumetrový odstup – příchod do vlasti mohou konečně náležitě oslavit.

VIDEO: Jak to dělá, že i v karanténě je dokonalá? Tereza Kerndlová šla s pravdou o svém vzhledu ven! 

Video
Video se připravuje ...

Jak to dělá, že i v karanténě je dokonalá? Tereza Kerndlová šla s pravdou o svém vzhledu ven! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram