Sto sedm dní a každý jeden z nich pečlivě zaznamenávala. Sto sedm dní daleko od rodiny, daleko od příbuzných, od přátel. Sto osmý den se ale Tereza Kerndlová dočkala - konečně mohla odcestovat do rodného Česka a shledat s těmi nejdražšími.

„Netřeba slov… prožívám tu nejkrásnější karanténu v životě! A zítra mě čeká koronatest, tak držte pěsti!“ dojímala se půvabná zpěvačka na sociální síti u momentky, kde se svými rodiči sedí u jednoho stolu. Tereza je pro jistotu chrání nasazenou rouškou a drží si patřičný odstup, než se ujistí, že pro ně není hrozbou.

Cesta do Česka se podle Kerndlové neobešla bez klasické a očekávané nástrahy v podobě ztracených kufrů: „My jsme přiletěli, ale kufry už takový štěstí neměly!!! Zbyl mi jen jeden…“ postěžovala si, ale dodala, že je s tím v pohodě – hlavně, že jsou už konečně doma.

Do španělského města Marbella v turisticky vyhledávané pobřežní oblasti Costa del Sol, kde s manželem Reném Mayerem vlastní apartmán, se Kerndlová uchýlila krátce před vypuknutím pandemie covid-19. Někdo by mohl říct, že lepší místo na karanténu neexistuje, opak je ale pravdou – velmi přísné restrikce dlouho nedovolovaly občanům ani turistům návštěvu pláže, a dokonce ani pobyt na ulicích.

Většinu času tak bývalá členka dívčího tria Black Milk trávila u bazénu a fanoušky zásobovala sexy fotkami v plavkách. Na toto příjemné rozptýlení si ale budou muset asi pomalu odvyknout.

VIDEO: Jak to dělá, že i v karanténě je dokonalá? Tereza Kerndlová šla s pravdou o svém vzhledu ven! 

Video
Video se připravuje ...

Jak to dělá, že i v karanténě je dokonalá? Tereza Kerndlová šla s pravdou o svém vzhledu ven! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
55 fotografií