Inspirovat se Olga Lounová snaží lidi kolem sebe především svou hudbou. Tak intimní a soukromé rozhodnutí, jakým je nechat si zmrazit vajíčka, je ale nyní číslo jedna. A to již od chvíle, kdy to přiznala lidem kolem sebe. „Myslím si, že víc kamarádek kolem mě do toho šlo díky mně. Že se toho už pak nebály a byly dokonce rády,“ je přesvědčená Olga. Ta je ráda, že ženám ve svém okolí dodala sílu v tak zásadním rozhodnutí.

I ona sama si totiž před časem zákrok, který znamená odběr a uchování vajíček ve zmraženém stavu, nechala doporučit. Jejími rádkyněmi se dokonce staly slavné kolegyně z českého šoubyznysu. „Doporučily mi to starší kolegyně, které byly hodně v zápřahu. Měly hodně práce a potom třeba dostaly nějakou nemoc a děti nemají. Vždycky mi pak říkaly, že je to lepší pro jistotu,“ prozradila Blesku zpěvačka, která ale nechtěla být konkrétní a neprozradila jména dam, co jí ohledně zmrazení vajíček radily.

Za jak dlouho a v kolika letech by případně variantu početí pomocí zmrazených vajíček chtěla využít, ale Olga zatím spočítáno nemá. „To já takhle vůbec neplánuji,“ svěřila Lounová, pro níž je to samozřejmě citlivé téma. Než se ale stane maminkou, využívá naplno pracovních příležitostí. Aktuálně se kromě příprav odsunutých koncertů věnuje natáčení filmu Gump na motivy knihy Gump – pes, který naučil lidi žít.

VIDEO: Rozhodnutím zmrazit si vajíčka Olga Lounová spustila lavinu: Pošťouchla tím řadu kamarádek

Video
Video se připravuje ...

Rozhodnutím zmrazit si vajíčka Olga Lounová spustila lavinu: Pošťouchla tím řadu kamarádek. Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
37 fotografií