Eva si ho pozvala, když točila třináctou komnatu,“ zavzpomínal Jan. Pořad ČT vznikal v roce 2006. Otec Jordán v něm nemohl chybět. Zpěvačku měl rád půl života. Navštěvovali se a často si volali. „Zaujala mě už před více než čtyřiceti lety. Začal jsem kvůli ní chodit do Semaforu,“ prozradil farář. „Tam vzniklo naše přátelství. Založili jsme jí fanklub,“ dodal. 

Hovořil i o boji Evy s rakovinou. „Když člověk přijímá od Pána Boha to dobré, musí přijmout i to zlé,“ vysvětlil Jordán, jak Evě usnadňoval pochopit, proč právě ona bojuje se zákeřnou nemocí. Honzu jeho odchod velice ranil. „Tak už šel taky za Evou. I já za ní brzy půjdu,“ řekl smutně. Naštěstí má ale před sebou po zádušní mši za svou ženu spoustu další práce se zařizováním hrobu v Evině rodném Brně. 

VIDEO: Mše za Pilarovou, Dyk polykal slzy: Objednala si mě na pohřbu Gotta...

Video
Video se připravuje ...

Mše za Pilarovou, Dyk polykal slzy: Objednala si mě na pohřbu Gotta... Redakce Blesk

Mši svatou za otce Jordána bude sloužit litoměřický biskup Jan Baxant 13. června v 10 hodin v děkanském kostele sv. Jakuba Většího v České Kamenici, kde kněz celý život působil.

Pekl buřty

Ještě že Jan své narozeniny oslavil s předstihem už v neděli. Odjel s kamarádkou, expartnerkou Dana Nekonečného (†52) Zuzanou Kardovou (58) a její dcerou Terezou (30) na chatu a pekli spolu buřty. I nad chatou se ale vznáší smutek, protože zde před měsícem zemřel Zuzanin první muž Ivan Karda (†61). 

VIDEO: Partnerka Nekonečného Kardová: Místo, kde se s Pilarovou loučili, Eva milovala

Video
Video se připravuje ...

Partnerka Nekonečného Kardová: Místo, kde se s Pilarovou loučili, Eva milovala Hana Höschlová, Jan Jedlička

Fotogalerie
70 fotografií