Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nemocný tatínek (†38) si novorozenou dcerku dlouho neužil: 48 hodin po porodu ho zabila rakovina

Otec (38) zemřel jen pár hodin poté, co si poprvé pochoval dcerku: Měl rakovinu.
Otec (38) zemřel jen pár hodin poté, co si poprvé pochoval dcerku: Měl rakovinu.  (Autor: Twitter)
Autor: DH - 
14. května 2020
21:49

Učitel z Velké Británie Jamie Hunter (†38) zemřel jen 48 hodin poté, co si v náručí pochoval svoji čerstvě narozenou dcerku. Měl rakovinu. Lékaři kvůli jeho vážnému stavu uspíšili porod.

Jamie Hunter z britského Suttonu byl pro mnohé vzorem. Jako k učiteli k němu vzhlížela většina jeho žáků. Když mu v březnu lékaři diagnostikovali nevyléčitelnou rakovinu v pokročilém stádiu, všechny to šokovalo. O to víc, že jeho partnerka Beccy Flintová byla v té době těhotná.

Největším snem učitele bylo právě to, pochovat si svoji milovanou dcerku, na kterou se ohromně těšil, ale lékaři si nebyli jistí, zda do té doby vydrží jeho zdraví. I proto se v porodnici rozhodli pro razantní krok, vyvolali porod, a Jamie si tak s obrovským úsměvem na tváři mohl dceru pochovat.

Bohužel, krátce poté, pouhých 48 hodin po porodu, Jamie na následky silné rakoviny zemřel. Na svém twitterovém účtu o tom informoval fotbalový klub Sutton United, kde Jamie působil jako trenér.

„S nejhlubším smutkem vám musíme oznámit, že nás navždy opustil náš milovaný Jamie. Byl to skvělý partner pro Beccy a byl by i skvělý otec pro Herper-May. V tuto chvíli respektujeme přání rodiny a nebudeme uvádět bližší informace,“ uvedl klub.

Tento příběh zasáhl v Británii řadu lidí i proto, že byl Jamie skvělým učitelem. Jeho přátelé proto pro jeho dceru a partnerku založili účet na charitativní stránce JustGiving, kde se už podařilo vybrat stovky tisíc korun ještě předtím, než zemřel. „Byl kmotrem mojí dcery a mým nejlepším přítelem,“ uvedl zakladatel účtu.

 

dzambulka007 ( 14. května 2020 22:14 )

Bude tu jeden den bez nějakého rádoby dojáku, kdy se žebrá na černé? Jděte s tím už do ***e.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání