Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Jejich láska trvala roky, pak přišel koronavirus: Na rozloučení s umírajícím manželem měla žena jen patnáct minut

Autor: jel - 
25. dubna 2020
18:18

Keith Parker a Joanna Parker z Romfordu ve Velké Británii byli manželé dlouhých patnáct let, jejich láska by trvala ještě déle. O Velikonoční neděli je však navždy rozdělil koronavirus. Paní Parkerová se navíc se svým milovaným ani nemohla pořádně rozloučit. Viděla ho pouhých patnáct minut a musela mít nasazené ochranné pomůcky.

„Nemohla jsem ho ani naposledy pohladit nebo políbit, musela jsem jen sedět a sledovat, jak těžce dýchá,“ popsala Joanna těžké poslední chvíle strávené s manželem. Keithovi už údajně nebylo dobře o týden dříve. A protože jeho rodina věděla, že je vysoce rizikový, jelikož měl hned několik dlouhodobých onemocnění, ihned zavolala záchranku. Byly mu však pouze předepsány léky.

„Na Velký pátek přišel dolů a nevypadal dobře. Nemohl dýchat, nadechoval se opravdu krátce, měl šedou kůži a rty úplně modré,“ popsala pro Daily Mail dcera zesnulého Taylor a dodala, že ten den už byl její tatínek převezen do nemocnice. Nejdříve si mysleli, že za pár dní bude v pořádku, avšak později se jim z nemocnice ozvali, že tatínek má pouze tři až čtyřiadvacet hodin života.

„Pouze moje máma s ním mohla strávit 15 minut, aby se rozloučila. Bylo to opravdu těžké. Čekali jsme v autě na nemocničním parkovišti,“ řekla Taylor, kromě ní zůstala po zemřelém muži ještě druhá, teprve patnáctiletá dcera. „Keith po sobě zanechal moji mladší sestru, které je 15 let. Bylo by hezké získat další finanční prostředky, které by jí a mamince pomohly, protože celý jejich svět se drasticky změnil,“ napsala Taylor na stránkách, kde vybírá peníze na pohřeb i na podporu pozůstalých.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa