Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Oblíbený muzikant s koronavirem zveřejnil fotku z nemocnice: Za dva dny nemoci podlehl!

Autor: jel - 
29. března 2020
05:20

Danny Sharma (†38) ze západního Londýna vystupující jako DJ Dan se nakazil koronavirem. O svém stavu informoval na svém profilu na sociální síti Facebook, ještě v úterý zveřejnil fotku se zvednutým palcem, ve čtvrtek však svůj boj s virem prohrál.

„Můj život stojí za prd. Nemůžu uvěřit, že jsem dostal koronavirus!" napsal Danny na svůj profil v neděli. Více než stovka lidí mu pod příspěvkem vyjádřila podporu. Není známo, že by měl před tím, než se virem nakazil, nějaké zdravotní problémy.

V úterý večer přidal DJ Dan fotku, na níž leží v nemocnici a ukazuje zdvižený palec. „Z okna to vypadá, že je venku krásně, přeju si, abych měl dost vitamínu D. Těžko se mi dýchá, ale pořád bojuji," stojí pod fotkou. O dva dny později už bohužel svůj těžký boj prohrál.

Po tragickém úmrtí na Dannyho na facebooku zavzpomínalo velké množství přátel i fanoušků. „Danny byl někdo, koho všichni milovali a respektovali jeho temperamentní a veselou osobnost," píše jeden z přátel. „Byl to tak temperamentní a radostný člověk a nemohu si vzpomenout na okamžik, kdy by na jeho tváři nebyl úsměv,“ podělil se jiný.

Ve Velké Británii roste počet nakažených obrovskou rychlostí, v sobotu zde bylo přes 17 tisíc osob nakažených Covidem-19 a nákaze podlehlo už 1019 lidí.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

lunatic ( 29. března 2020 10:48 )

V článku konstatují,že neměl jiné zdravotní problémy;soudě dle fota hlavy,je zcela zřejmé,že měl nadváhu a to je téměř u všeho rizikový faktor.
Zkuste požádat jedince s nadváhou,ať udělá 15 - 20 dřepů,anebo 10 kliků,popř.uběhne 59 metrů a jeho handicap bude více,než zřejmý ....

nikolaev ( 29. března 2020 09:33 )

škoda každého člověka!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa