Mladá dívka, která si po několika dílech vysloužila přezdívku „ufňukaná Pavlínka“, šla do soutěže MasterChef proto, aby si splnila svůj sen a mohla se vařením živit. První velký krok pro ni nastal, když její bageta vyhrála a na to konto ji známý řetězec zařadil do svého menu. 

„Nevím, čeho všeho ještě pílí a dřinou v životě dosáhnu, ale spojit své jméno s tímto podnikem je pro mě čest a nikdo mi tohle nikdy nevezme. Ani hejtři. Protože nakonec jsem to já, kdo dnes půjde a objedná si svou bagetu!“ vzkázala přes sociální síť všem, kdo jí hází klacky pod nohy, Pavlínka. 

Některé reakce bagetomilů jsou totiž až chorobně hysterické. „Chce se mi zvracet, já tu Pavlínu úplně nesnáším!“ nebo „Vyhrála to ufňukaná tlačenka Pavlína, raději zemřu hlady!“

Do šílenství okolo bagety se zapojila i milovnice sociálních sítí, herečka Eva Holubová (61). 

„Nevím úplně, o jakou soutěž jde, ale velmi si vážím, když někdo dokáže něco vydřít, vypracovat se. Ale zaujalo mě, že Vám někdo píše nějaký nechutnosti. I názor ,upřímně Tě moc nemusím' mi přijde úplně na sociální síti mimo. Tak mě nesleduj, blbče! Něco jiného by byla konkrétní kritika myšlená k tomu, abych se zdokonalila. Já ty sprostý prostě mažu! A musím říct, že na mě naopak působíte velmi sympaticky,“ napsala herečka. 

Někteří diváci zřejmě nepochopili, že soutěž je předtočená, tudíž jsou jejich vulgární a nenávistné reakce mimo mísu, a jak je vidět, tak ambiciózní kuchařce je to ukradené. 

VIDEO: MasterChef Česko: Kašpárek nosil Pavlínu na rukou!

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Kašpárek nosil Pavlínu na rukou! TV Nova

Fotogalerie
28 fotografií