Půvabná moderátorka nezahálí, karanténa brzy odezní a vyrýsované tělo je do léta naprostá nutnost. Klasické cvičení však pro tentokrát odhodila stranou a zúčastnila se zvláštní výzvy, při níž má vyskočit na partnera a prolézt ho od hlavy k patě, zepředu a zezadu, aniž by se dotkla země. Partner může pomoct, jenže Mašlíková je šikovná natolik, že chlapskou pomoc vůbec nepotřebuje.

„Já jsem prostě palice dubová a vždycky to chci posunout někam dál, takže jsem Andrému zakázala mi pomáhat. Musela jsem to zvládnout sama jen s jeho tělem,“ napsala k videu na instagramu. Zároveň přiznala, že to nedali napoprvé: „Je tedy pravda, že tomuhle videu předcházely 4 zkoušky. Při těch manžel utržil dva kopance do hlavy, naštěstí je z MMA zvyklej. A bohužel jsme se při provlékání nohou nevyhnuli ani prohrábnutí intimních míst.“ Ve videu je vidět, jak Andrému prolézá rozkrokem, a nejeden divák, převážně mužského pohlaví, už čeká na nechtěné švihnutí hlavou do choulostivé oblasti. Naštěstí se to obešlo bez obětí na životech.

Mašlíková dodala, že původně měla šplhat v kraťasech, na poslední chvíli se ale rozhodla pro legíny, protože „bychom jí viděli až na mandle“. Podobnou výzvu sdílela začátkem týdne, Andrému se však nepodívala mezi nohy, pouze ho olezla kolem dokola.

VIDEO: Podívejte se na jejich výzvu! Zvládli byste ji?

Video
Video se připravuje ...

Hana Mašlíková a André Reinders při zvláštní fitness výzvě Instagram Hany Reinders Mašlíkové

Fotogalerie
55 fotografií