I když si vztah s pokrývačem Petrem Plačkem (35) nemůže vynachválit a důkazem, že to spolu do budoucna myslí vážně, je dům, který si staví za Prahou, stále v sobě Andrea Pomeje má pochybnosti a stavy úzkosti.

 

„Jak jsem teď pořád doma, tak hodně a leckdy to odnáší vztah s Petrem. On mi dává tolik lásky a pocit bezpečí, který jsem do té doby neznala, a já jak mám v sobě zaklíčené, že to přeci nemůže být pravda, tak na něj zbytečně útočím. Vím, že si hodně nevyřešených věcí a stavů nesu z manželství s Jirkou, snažím se je vyřešit, ale čím dál víc vím, že na to sama nemám. Jak tohle skončí, určitě se obrátím na psychologa, nechci přijít o Petra ani o to, co teď mám,“ svěřila se v živém streamu Blesku Andrea Pomeje

„Jak Jirka všechno přehrával a zveličoval, tak jsem kolikrát nevěděla, kde je pravda a co mu věřit. A to ve mně zůstalo. Péťa je na mě tak hodný a ve mně občas zahlodá červík, co když to není pravda, a to je to, čeho se chci zbavit, toho, že si nevěřím,“ dodává dýdžejka. 

„Vím, že i já jsem v minulosti udělala hodně chyb, ale ty už nevrátím. Chci žít přítomností a užívat si to, vidím, jak je dcera šťastná, má další babičku s dědou, kteří ji zbožňují. S Petrem si stavíme nový dům, který bude podle našich představ, prostě vše je na dobré cestě,“ netají se Andrea, která měla v těchto dnech s partnerem odletět do Thajska, kde měla domluvené hraní. 

„Padlo to, ale to se nedá nic dělat. Padly další kšefty tady v Česku, ale tak to je. Naštěstí mi zůstalo Radio Kiss, kde začínám hrát online a mám domluvené spolupráce přes sociální síť. Bez peněz úplně nejsem,“ nevěší hlavu vdova po herci Pomejem. 

VIDEO: Andrea Pomeje před plastikou poprsí nafotila sexy fotky!

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje před plastikou poprsí nafotila sexy fotky! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Fotogalerie
52 fotografií