Své vydělané miliony chytře investoval do nemovitostí a na nedostatek si nemůže stěžovat, ale přesto nezapomíná na to, kde vyrostl a trávil dětství. 

Toto je dům mé babičky ve vesničce Sirk, skoro až na konci světa. Ano, opravdu nevypadá nějak honosně a spíš (řekněme si pravdu) úplně chudě. Jen jedna kuchyň se sporákem, kde se topilo dřevem, a v ní jedno umyvadlo, jen se studenou vodou, která neodtékala do kanalizace (ta nebyla), ale do kbelíku pod ním, a když se naplnilo, muselo se vylít. To byla zároveň naše koupelna. Ještě v tom domku byla jedna ložnice a záchod samozřejmě venku - dřevěný,“ okomentoval prostý domeček u silnice Habera

Televize nebyla, jen rádio se dvěma stanicemi. „A proč to sem dávám? Protože jsem tady trávil dva měsíce o letních prázdninách a zažil jsem zde své nejkrásnější měsíce, se všemi prvními zkušenostmi, které k životu patří. A ani jsem si neuvědomoval tu naši těžší životní situaci, protože jsem tu byl vždy šťastný. Občas se sem, tak aby nikdo nevěděl, vrátím, projdu se a připomenu si všechno, co jsem tady zažil. Fakt se nezblázním z toho, co se mi v životě podařilo a co ne. Možná proto, že nezapomínám, odkud jsem a kde jsem byl vždy šťastný. Hmmm, asi stárnu, když sem dávám takové věci,“ dodal Pavol. 

VIDEO: Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli!

Video
Video se připravuje ...

Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli! Blesk TV

Fotogalerie
45 fotografií