Berenika přivedla dcerku Lolu na Valentýna, tedy 14. února. Šestinedělí tak má sice za sebou, ale ani nyní nemá dojem, že by mateřská byla procházka růžovou zahradou. „To kafe nikdy nedopiju, Respekt nikdy nedočtu (ani těch předešlejch 10), Kryštof mi koupil červenej ovladač na PS, abych mohla hrát, až se budu nudit-haaaahahahahahahaaaaaa, z knihy přečtu 3 stránky a zavíraj se mi oči,“ popisuje na instagramu Kohoutová, jak se s novou rolí sžívá a nestíhá se ani nudit.

„Všude mam miliardu polštářů na podložení, podepření, uložení mě i dítěte, obzvlášť v noci je to skvělý, kdy prakticky 5x za noc přesouvám různý polštáře na různý místa. Ta pohovka už bude navždy rozložená, protože sem stejně už nikdy nepřijde žádná návštěva žejo,“ posteskla si trochu herečka a zpěvačka. Ostatně vzhledem k současnému nouzovému stavu v Česku to opravdu ještě potrvá, než přijde nějaká návštěva. 

Dcera spisovatelky Ireny Obermannové (57) tak zápolí i se vším tím, co řeší i ostatní lidé v republice, kteří pracují z domova. „Snažim se nezůstávat celej den v pyžamu! A taky od dvou odpoledne nemyslet na skleničku červenýho.“

Berenika si ji dopřává až večer, ale nedopadá to zřejmě podle jejích představ. „Když si ji pak v 8 večer dám, katalupultuje mě to rovnou do postele. Pokud neusnu v kuchyni s hlavou na stole. Ale stejně. Nic není víc,“ dodala s nadhledem někdejší hvězda show Tvoje Tvář má známý hlas. Ta je ve výsledku za svou holčičku moc šťastná a chvíle s ní by za nic nevyměnila.

Mnohé maminky jí v komentářích psaly, jak to mají stejné či ještě horší a nestíhají se ani o sebe pořádně starat. U herečky si všimli, že to tak hrozné ještě není, kdy má i nalakované nehty na nohou. „Nepřála bych vám to vidět zblízka!“  smála se, ale sama přiznala, že jí pomáhá i přítel Kryštof. Jelikož pracuje z domova, může se o malou také postarat. „Takže vyfénovat vlasy a ostříhat nehty zatim zvládám!! Uvidíme za měsíc, dva!“

VIDEO: Berenika Kohoutová: Mám komplexy, a když přiberu tři kila, jsem děsně nespokojená

Video
Video se připravuje ...

Berenika Kohoutová: Mám komplexy, a když přiberu tři kila, jsem děsně nespokojená Adam balažovič / BPŽ

Fotogalerie
36 fotografií