Za rozpadem manželství Dominiky Gottové a Tima stálo sice víc faktorů, jistě ale nepomohlo, když ho načapala in flagranti s milenkou Claudií Pearlovou. Právě za ní se po odchodu Dominiky do Česka Tolkki vypravil do Mexika, ale zřejmě u krásky s výrazným obočím neuspěl, jelikož střídavě o ní hovořil jako o andělovi a jindy zase jako o podvodnici, která má přítele a pouze se chtěla přiživit na jeho slávě.

Následovala Timova cesta do Prahy a pokusy o návrat ke Gottové. Do médií hudebník tvrdil každou chvíli něco jiného, někdy se chlubil sexem s manželkou a hodlal jí sehnat práci a dát životy opět dohromady v Praze, jindy pro něj byla jen kamarádka a on už lovil jiné místní krásky.

Těsně předtím, než se u nás vyhrotila situace související s koronavirem, pak Fin trpící maniodepresivní psychózou odfrčel do zahraničí. Po výletě na Kostariku je znovu v Mexiku a v místním Monterrey pracuje na své hudební kariéře a bydlí prý u kamaráda. „Mám v Praze byt, ale je nepravděpodobné, že bych se tam někdy brzy vrátil,“ vysvětloval na facebooku, kde své fanoušky o sobě průběžně informuje. Všechny tam ujistil, že svou manželku stále respektuje a přeje jí štěstí. 

Nyní má ale podle všeho jiné starosti, respektive radosti. V sobotu ráno totiž oznámil světu nový vztah - s krásnou brunetkou jménem Ingrid Bellová. Ta má na svém profilu rovněž uvedeno, že je s Timem ve vztahu. Kromě toho zde má informace o svém zaměstnání - podle všeho je učitelkou a specialistkou v oblasti problémů s učením. Prodává prý ale také kosmetiku.

Podobně jako Claudia je spíše tmavší typ, a tak se skoro zdá, jako by si Timo na takové dámy potrpěl. Jenže pak se nabízí jen otázka, proč tolik let žil po boku světlovlasé Dominiky. Na sociální síti mu zatím všichni gratulují k úlovku. Tak uvidíme, jak dlouho novému páru jejich zamilovanost vydrží...

VIDEO: Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den

Video
Video se připravuje ...

Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
91 fotografií