A jelikož je zpěvačka holka pěkně od rány, její aktuální post na instagramu asi nikoho jen tak nepřekvapí. Martina Pártlová se totiž v rámci šíření aktuálně nezbytného návodu na použití roušek nezdráhala použít silnější slova a ostřejší tón.

„Na roušky NEHMATÁME, pouze na šňůrky. Papírové jsou JEDNORÁZOVÉ a nosí se tmavou stranou ven a bílou dovnitř. Ostatní mají být ze 100% bavlny. Každý den se musí vyprat ideálně na 90 stupňů a přežehlit. Všechny se nosí sklady směrem dolů,“ vysvětlila Martina Pártlová skrze svět instagramu svým sledujícím. Zpěvačka pak ještě přiznala, že návod „jak na roušky“ má od jedné ze svých fanynek, která se pohybuje ve zdravotnictví a zpozorovala, že mnoho lidí nosí roušky špatně.

Navíc Martina Pártlová ještě potvrdila, že ji ani v aktuálně neveselých a složitých časech neopouští dobrá nálada a optimismus. „A sakra. Musím vyndat roušku. Už se mi vaří 2 hodiny,“ zasmála se sama sobě Martina, která je kromě sametového hlasu známá i tím, že není zrovna excelentní kuchařkou. Větou o vaření roušky zpěvačka rovněž ozřejmila, že ona je, co se roušek týče, na stejné lodi s těmi, kteří používají látkové ochrany obličeje.

VIDEO: Před koronavirem řešila Martina Pártlová rozchod s partnerem a touhu mít dítě 

Video
Video se připravuje ...

Martina Pártlová prozradila rozchod s přítelem! Plánů na děti se ale nevzdává! Martin Balcar, Aleš Brunclík

Fotogalerie
36 fotografií