Jistě tomu není tak dlouho, kdy málokoho napadlo, že budeme muset zůstávat doma v karanténě a opouštět domovy budeme moci jen s rouškami nasazenými na obličeji. Proto se není až tak čemu divit, že Tereza Maxová nevěděla, jak si chirurgickou masku na tvář nasadit správně. „Tu roušku žebrováním směrem dolů,“ okomentovala Terezinu fotku na instagramu jedna z modelčiných fanynek.

Modelka se však vůbec neurazila a své sledující naopak, sice stručně, ale poděkovala za informaci. Jedna z našich světově nejproslulejších modelek je kromě působení na přehlídkových molech a pózování před fotoaparáty známá i svým charitativním smýšlením. Není proto překvapením, že se Tereza Maxová vyjádřila pochvalně na adresu těch, kteří v aktuálních dnech svádějí lítý boj s virem sužujícím celou planetu.

„Milí přátelé, těžko se mi hledají slova. To, co se aktuálně děje, jsme doposud nepoznali. Vždy jsem věřila, že Češi jsou národ solidární a srdečný, který se umí semknout, když o něco jde. Chtěla bych poděkovat všem, kteří každý den pomáhají “v první linii” i těm, kteří se snaží pomoci v rámci vlastních možností. Každá drobná pomoc může změnit něčí život. Buďme si nablízku,“ vyzvala Tereza Maxová, která se snaží jít příkladem a drtivou většinu dne tráví doma.  

VIDEO: Ještě před vypuknutí epidemie koronaviru přesídlila Tereza Maxová i s rodinou zpátky do rodného Česka

Video
Video se připravuje ...

Tereza Maxová o návratu do Česka: Jak děti zvládly přechod do jiné země? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
29 fotografií