V ten den měla ale důležitý proslov vévodkyně Camilla (72) o domácím násilí a podle britských médií Meghan porušila slib a zastínila dlouho plánovanou Camillinu řeč.

Vévodkyně z Cornwallu se chystala v pátek na svůj projev o domácím násilí. „Práce je pro ni velmi důležitá a její rozhodnutí upozornit na domácí násilí v rámci 10. výročí summitu Žen světa byl pečlivě promyšlený plán,“ citoval deník Mirror blízkého zdroje rodiny.

Camilla čtyři roky pracovala na tom, aby mohla pomáhat ženám trpícím domácím násilím a také se podělit o své zkušenosti. Jenže v její důležitý den ji měla zastínit vévodkyně Meghan. Na svém instagramu totiž zveřejnila fotografie ze své návštěvy londýnského Národního divadla, což Camillu prý naštvalo.

Meghan tak měla na sebe strhnout veškerou pozornost a proslov vévodkyně z Cornwallu šel do pozadí. Ze všeho byla velmi rozrušená a nechápala, jak mohla Meghan porušit slib. Překvapit to mělo také královskou rodinu. 

Samozřejmě že se vědělo, že se Harry a Meghan budou tento týden angažovat na některých soukromých akcích, ale všichni souhlasili s tím, že proslov Camilly by měl mít přednost. Bohužel někteří lidé měli jiný názor,“ dodal zdroj. Nakonec ale vystoupení o domácím násilí veřejnost zaznamenala. Lidé vévodkyni z Cornwallu také blahopřáli. 

VIDEO: Šokující rezignace prince Harryho očima experta Forejta: O ambicích Meghan a zklamání Alžběty

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Šokující rezignace prince Harryho očima experta Forejta: O ambicích Meghan a zklamání Alžběty Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
23 fotografií