Zatímco film The Perfect Kiss to schytal na všech frontách a v Česku ho zhlédlo pár desítek lidí, tak válečný snímek Beyond Her Lens boduje na zahraničních festivalech.

Po úspěchu v Mexiku, kde Lucie Vondráčková získala cenu v kategorii nejlepší herečka, míří do Texasu.

„Toto je jedna z největších ctí, jaké se nám dosud snad dostalo! Vyhráli jsme ocenění s názvem Remi Award na festivalu WorldFest Houston v americkém Texasu. Za náš film Beyond Her Lens tam pojede herec Bob Boudreaux, který ve snímku hraje šéfa Alex, v podání Lucie Vondráčkové,“ objevilo se na instagramu zpěvačky.

Tento festival není jako ty ostatní, o kterých jsme vás informovali. Je to nejstarší nezávislý filmový festival na světě a své první ceny si tu odnesli Steven Spielberg, George Lucas, Ridley Scott nebo David Lynch. Pokud bychom uspěli na The 53rd WorldFest-Houston Intl Film Festival, kvalifikovali bychom se na Canadian Screen Awards, podle Wikipedie kanadský ekvivalent Oscarů. Festival se koná 17.-26. dubna, držte nám prosím všechny vaše palce,“ stálo v příspěvku Lucky.

Ta by si tak prestižní událost jistě nenechala ujít. Po rozvodu s Tomášem Plekancem (36) žije se syny v Česku, ale netají se steskem po Kanadě, kde prožila dlouhá léta.

Nemůžete si ze srdce na povel vyrvat osm prožitých let. Takže se do Kanady stále vracím jak kvůli práci, a to vždy ve dnech, kdy jsou děti se svým tatínkem, tak i kvůli klukům, pro které je to jejich domov a mají to tam rádi. Ostatně i pro mě se stala Kanada druhým domovem. Sice drsným a neúprosným, ale nezapomenutelným,“ svěřila se Vondráčková.

VIDEO: Velký návrat? Vondráčková promluvila o životě po rozvodu s Plekancem!

Video
Video se připravuje ...

Velký návrat? Vondráčková promluvila o životě po rozvodu s Plekancem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
39 fotografií