Dominika Gottová se v úterý a ve středu omluvila ve svém zaměstnání, protože se z Timových nehorázných požadavků zhroutila. 

Finský muzikant původně chtěl, aby přijala polovinu jeho dluhů ve Finsku a po ní žádal polovinu jejího dědictví po tátovi. Pak to vzal zpátky s tím, že se mu Dominika omluvila, nějaké peníze po Karlu Gottovi ale chce. Najal si i právníky.

Podle Dominiky však není pravda, že se za něco Timovi omluvila. Na všem si trvá a veškeré manželovy kroky považuje za výsměch jí i jejímu mrtvému otci. „To, co Timo vykládá médiím, byla poslední kapka, k ukončení našeho nejen manželství, ale i přátelství. Je to nehorázná lež! Snažila jsem se pouze o to mít s ním dobré vztahy. Dotklo se ho prohlášení, které jsem dala. Rozhodně mě nebude zastupovat žádný jeho právník a nepodnikám s ním žádné kroky vůči Ivaně Gottové, které se tímto omlouvám za Tima!“ řekla Blesku Gottová, která doufala, že jí Timo nebude s rozvodem dělat problémy.

A manželovi posílá i vzkaz. „Od chvíle, co jsem se vrátila do České republiky, si na svůj život vydělávám sama poctivou prací, on pouze poškozuje vztahy s mými přáteli a také ohrožuje mou práci. Timo, pokud mě máš aspoň trochu rád, nech toho. Prosím, přestaň mě ničit,“ zlobí se nešťastná nejstarší dcera Karla Gotta.

VIDEO: Dominika Gottová (46) řekla v parku pravdu! A hned na ni naběhl manžel

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová (46) řekla v parku pravdu! A hned na ni naběhl manžel Aleš Brunclík

Fotogalerie
67 fotografií