Předvečer Valentýna strávili Dominika a Timo spolu a o den později finský kytarista již vystupoval spolu s operní divou Evou Urbanovou (58). Při té příležitosti se rozpovídal o svých plánech. Hodlá se prý přestěhovat do Česka natrvalo! „Příští týden jedu do Kostariky, kde mám show, pak na osm dní do Mexika,“ prozradil Top Staru Timo program následujících dní.

Právě v Mexiku, kde žije i jeho údajná milenka Claudia Pearlová, si nechal většinu svých věcí včetně milované kytary. Vše si ale vyzvedne a hodlá se již 1. března vrátit do Prahy, aby zde mohl 3. března oslavit své narozeniny právě se svou chotí. Posléze by rád pronajal dům právě v české metropoli a s Dominikou se nastěhoval. „Nikdy se jí Finsko nelíbilo a já už mám plné zuby té zimy,“ odhalil své důvody. 

Je jasné, že počítá s návratem ke své ženě. „Minulou noc jsme byli spolu, spali jsme v jedné místnosti a v jedné posteli,“ říká samozřejmě a nic jiného si asi ani nepřipouští. Ostatně jí prý dal i půlku své výplaty za kšefty v Japonsku. 

„Dělíme se o všechno. Pomáhám jí. Budu tady zakládat společnost, do které investuji všechno ze svých vystoupení a nahrávek a zaměstnám tam Dominiku, aby se už nemusela živit jako servírka,“ vysvětluje dokonce Top Staru Tolkki, jak chce blondýnce zajistit bezstarostný život. Ovšem pravda je taková, že si ani nepamatuje, že nejstarší dcera Karla Gotta (†80) pracuje ve skutečnosti na baru.

Sama Dominika přitom pořád tvrdí, že návrat k němu neplánuje. Chce rozvod a stýká se s ním jen jako kamarádka. Ovšem on prý po ní sex požaduje, zatímco ona odolává. Všechny jeho plány Dominika nejspíše přikládá bludům spojeným s maniodepresivní poruchou, jíž trpí léta. Právě kvůli věčným psychickým problémům, lžím i nevěře od něj ostatně odešla.

Sám Fin všechny deprese popírá a zlehčuje. „Jsem plný emocí, jsem umělec,“ ohání se tím, že emoce potřebuje ke skládání hudby. Je ovšem pravda, že každý den vykládá něco jiného. Těžko tedy říct, kde je vlastně pravda.

VIDEO: Po vyhazovu Dominiky odjel Timo zpět na letiště: Budu se rvát jako lev!

Video
Video se připravuje ...

Po vyhazovu Dominiky odjel Timo zpět na letiště: Budu se rvát jako lev! David Turek

Fotogalerie
240 fotografií