Od víkendu byla rozklepaná. Timo po jejich společné noci na hotelu prohlásil, že jsou opět spolu a že si v Praze pořídí dům. Proti Dominice se ihned obrátila řada kolegů a kamarádů a žádali po ní vysvětlení, co se děje.

Gottová proto předstoupila v pondělí odpoledne před novináře. Na setkání přišla hned po schůzce s právničkou, která ji nyní zastupuje. A to jak v dědickém řízení po otci, tak i v rámci přípravy rozvodu.

„Zdůrazňuji, že z mé strany trvám na rozvodu s ním a již celou situaci řeším s finskou ambasádou tady v Praze. Neplánuji zde s manželem bydlet, ani s ním žít. Chci si žít vlastní, nový život,“ zaznělo mimo jiné v Dominičině prohlášení. Zopakovala také, že Timovi, který se momentálně neléčí s bipolární poruchou, nabídla kamarádství.

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová (46) řekla v parku pravdu! A hned na ni naběhl manžel Aleš Brunclík

„To, že jsme se minulý týden společně v Praze zúčastnili metalového koncertu, bylo čistě kamarádské a není pravda, že obnovujeme náš vztah, jak manžel v některých médiích tvrdí. Je to strašná lež!“ zdůraznila Dominika.

Podle svých slov by popřela své veškeré kroky a poškodila všechny, kteří jí po návratu do Česka pomohli. „Nevracím se k manželovi, chci žít nový život a věřím, že se mi podaří najít v Česku to, co jsem ve Finsku nikdy nenašla. Manželovi nicméně přeji pracovní úspěchy a budu mu v jeho novém životě také fandit,“ dodala. Timo na tiskovku dorazil také a zřejmě chtěl Dominiku konfrontovat, ta však hned utekla. Médiím Timo nakonec nic neřekl.

Dominika se také v přečteném prohlášení vyjádřila k odchodu svého otce, zpěváka Karla Gotta (†80). Ten loni na podzim podlehl leukemii.

„Jsem připravena nést, spolu s dalšími členy rodiny, krásný odkaz, který zde můj otec zanechal. Jsem připravena se účastnit vzpomínkových akcí na mého tátu, stejně tak se ráda zapojím do projektů spojených s jeho jménem. Budou-li jejich pořadatelé chtít. Uvědomuji si, že nesu otcovu tvář a jeho geny a uvědomuji si, jak je na mne ze strany veřejnosti nahlíženo. Děkuji ještě jednou všem přátelům, kolegům a zaměstnavatelům za podporu,“ pronesla Gottová.  

Fotogalerie
98 fotografií