Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Babišová s dcerou v ráji: Odhalený poklad Vivien, opičí hrátky Moniky a mladý lodivod

Aktualizováno -
4. února 2020
21:40
Autor: kal - 
4. února 2020
12:00

Do Česka se přihnala slota, Moniku Babišovou to ale trápit nemusí. Manželka premiéra Andreje Babiše (ANO) vyrazila i s dcerou Vivien na dámskou jízdu do Tanzanie a na sociální síti se podělila o snímky z exotického ráje na Zanzibaru. Paní premiérová si užívá moře a slunce, zaplavala si se želvami a mazlila se s opicemi. Zatímco Vivien Babišová ukázala nahé nohy, svůj poklad, paní premiérová i bujný dekolt. Babiše dámy nechaly doma, toho v úterý čekala cesta do Rožnova pod Radhoštěm, v pondělí byl na pietě a posledním rozloučení se zesnulým šéfem Senátu Jaroslavem Kuberou (†72).

Zatímco v Česku si vzala slovo zima, ochladilo se a na horách napadlo i 20 centimetrů sněhu, Monika Babišová má na Zanzibaru třicítky. Pravda, ve středu a ve čtvrtek předpověď varuje před deštěm, ale zatím je tu slunečno a i po přeháňkách se má brzy vyčasit. Dál bude přes 30 °C.

K snímkům na instagramu si Babišová připsala: Máma s dcerou – exotický výlet. A doplnila zmínku o palmách, plážích, banánech, melounech i krásných lidech. Na jedné z fotek se Monika i Vivien usmívají ve společnosti snědého mladého lodivoda, jinde se paní premiérová druží s opicemi a moc se jí líbí, když kolem ní plavou také velké želvy.

Bývaly roky, kdy Babiš se svou paní vyrazili na slunečnou dovolenou v zimě společně, teď tomu ale situace nepřeje. Šéf vlády má starosti s koronavirem, ale i běžnou vládní agendou, vrásky mu přidělává třeba chystaný stavební zákon. Kromě toho objíždí regiony, například v úterý má na programu cestu do Rožnova pod Radhoštěm a besedu s občany.

Premiér s chotí měli společně vyjet aspoň na konci ledna do Izraele. Jenže to „neklaplo“, když Babiš dostal na slavnostní večeři do prezidentského paláce pozvánku jen pro jednoho. „Moje paní chtěla přicestovat, i se těšila, byla i v delegaci. Ale potom nám oznámili, že ta večeře je jeden plus nula, takže manželky z nějakých důvodů vyřadili,“ okomentoval to tehdy premiér na dotaz Blesk Zpráv.

Společné radovánky u moře si tak Babiš s Monikou užili naposledy na delší dobu loni na Krétě.

Video  Babiš bez Moniky v Izraeli: Moje paní chtěla letět, ale manželky vyškrtli. I z bezpečnostních důvodů.  - Jaroslav Šimáček, Blesk Zprávy
Video se připravuje ...

 

Video se připravuje ...
Další videa